.

Сплетен Удължител Конска опашка с Дължина 32 инча, Сплетен Конска опашка с завязкой за коса, Директен Обвивка Около Наращенных Коса, Естествени Меки Парченца, коса, ?

Сплетен Удължител Конска опашка с Дължина 32 инча, Сплетен Конска опашка с завязкой за коса, Директен Обвивка Около Наращенных

BGN 13.81

Сума
Налично за поръчка

✅ Мек материал, : извърви Дълъг сплетен опашката е изработена от висококачествени синтетични влакна ✅Характеристики изграждане на опашката : Натрупване на черни коса уникално, живо, стилно и е универсално, то е много гладка и мека, благодарение на натрупването, заплетенное в конска опашка, изглежда и се усеща като вашата собствена коса.Слагали го, вие ще станете още по-очарователна.Този заплетенный в косичку опашката и лесно за носене. ✅ Комплект за изграждане на cauda equina : 1 бр.Когато изберете опашка за "конска опашка", моля, открийте вашия цвят "конска опашка" към цвета на горната част на косата. ✅ Приложение за изграждане на "конска опашка" : Можете да се носят дълги коси "конска опашка" за всеки повод, като например парти, рожден ден, абитуриентски бал, сватба, пазаруване, пътуване, среща, срещи и ежедневни облекла.Удължаване на коса във формата на конска опашка и ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели и семейство. ✅ Моля, имайте предвид : От-за осветление и наблюдение на цвят, получен от вас удължител за плетеного опашката може да се различават малко от цвета, който сте виждали в Интернет.Ако наращенные косата не излезе плавно, може да се поръси с малко количество вода и внимателно срешете заплетенный в косичку опашка-широка нащърбена гребен, като се започне от дъното.Ако обвивка около cauda equina свързана възел, задръжте гребен нагоре, а след това леко срешете завязанную област.Оплетка натрупване на "конска опашка" е нова модерна прическа с удължаване на "конска опашка".Дълъг оплетена опашка Материал : висококачествена термостойкое влакна.Цвят изграждане на плетеного на опашката : черно, светло кафяво, светъл, бордо.Дължина на опашката за коса разширения : 32 инча.Тегло изграждане на плетеного на опашката : 140 г / 4,93 унция / бр. Стил удължаване на косата във формата на конска опашка : удължаване директно на дългата опашка.Съдържание на пакета за удължаване на косата "опашка" : 1 бр. "конска опашка", щипки за коса, дъвка.Как да се носят натрупване на "конска опашка"? 1. Преди всичко, съберете собствената си коса на кок и вратовръзка удължител за "опашка" на пони. След това се разделете по-кратък удължен опашката е по-дълъг, разделете свой собствен опашки и по-дълга коса на три части и заплетите ги в плитка.(Моля, срешете ги с помощта на гребен преди заплетением) 3.

Декларирани характеристики