.

COHEALI Гъба за Мъже За измиване на тялото, подобно на гъба, Четка За баня с Дръжка, Четка За Душата, а на Задната Найлонова Мрежа Четка, Четка За Ексфолиация на Тялото, С?

COHEALI Гъба за Мъже За измиване на тялото, подобно на гъба, Четка За баня с Дръжка, Четка За Душата, а на Задната Найлонова

BGN 6.66

Сума
Налично за поръчка

- Изработен от качествен материал, който може да бъде мека и еластична кожа, здрави и дълготрайни - Дизайн дълга дръжка е такава, че удължена дръжка може да почистите целия си гърба и цялото тяло. - Гъста мрежа и мехури по-богат, че може да ви осигури комфортна вана, което можете да поискате. - Плътно в близост, която може да бъде здрав, но не е лесно ослабляться, за да можете да се насладите на душ. - Конструкция на дантела, която може да се мотае, да изсъхне, без да заема твърде много място за вас. - Изработен от качествен материал, който може да бъде мека и еластична кожа, здрави и дълготрайни. - Дизайн дълга дръжка е такава, че удължена дръжка може да почистите целия си гърба и цялото тяло. - Гъста мрежа и мехури по-богат, че може да ви осигури комфортна вана, което можете да поискате. - Плътно в близост, която може да бъде здрав, но не е лесно ослабляться, за да можете да се насладите на душ. - Конструкция на дантела, която може да се мотае, да изсъхне, без да заема твърде много място за вас.Описаниеdeluxe окото с четка за баня с голяма решетка, която може да помогне в ефективно отшелушивании на вашата кожа.Лесни за използване с дълга дръжка.Атрактивен дизайн, който може да допълва всеки интериор, ще ви позволи да ги ползват и в душата.Също така може да бъде идеалното средство за вас.Характеристики - Цвят : случаен.- Материал : полиетилен.- Размер : 43 x 10 x 6,5 виж - Изработен от качествен материал, който може да бъде мека и еластична кожа, здрави и дълготрайни.- Дизайн дълга дръжка е такава, че удължена дръжка може да почистите целия си гърба и цялото тяло.- Плътна мрежа и мехури по-богат, че може да ви осигури комфортна вана, какво желаете.- Плътно в близост, която може да бъде здрав, но не е лесно ослабляться, за да можете да се насладите на душ.- Конструкция дантела, която може да се мотае, да изсъхне, без да заема твърде много място за вас.Пратката включва 1 х четка за почистване на бани.

Декларирани характеристики