.

DFAMIN 22 мм и каишка за Huawei Watch GT GT2 GT2 PRO за часовника 22 мм, Лесен мека лента за мъже и жени (Цвят: зелен, размер: за Huawei GT 2 Pro)

DFAMIN 22 мм и каишка за Huawei Watch GT GT2 GT2 PRO за часовника 22 мм, Лесен мека лента за мъже и жени (Цвят: зелен, размер:

BGN 8.33

Сума
Налично за поръчка

【Нова версия със съвместимостта】 Този каишка за часовник е съвместим с Huawei GT 2 46 мм / GT2 Pro / GT 2 series и Гледайте 46 мм / Watch Active 2 44 мм / Gear S3 Classic / Gear S3 Frontier / Pace / Stratos Watch 2 или други умни часовник със стандартна широчина на честотната лента "22 мм"Моля, свържете се с нас, ако имате някакви съмнения за това подходящ ли е този каишка за вашите часа. 【 】 Този фитнес гривна не съдържа вредни или отровни вещества и се отличава с качество, осигуряващ мекота и комфорт.Компактен черен цвят и създава зряло, стабилна и елегантна впечатление, подходящо за бизнес и ежедневни случаи. 【каишка 22 мм с регулируема катарама】 Широчина това спортно гривната е 22 мм и е предназначен за мъже и жени, можете да лесно да се регулира на дължина с помощта на скрепителни елементи от неръждаема стомана.Когато правите джогинг, пешеходен туризъм или спортувате, можете да го носите, и той няма да ви дискомфорт. 【Лесен монтаж и демонтаж】 Прецизионно подадените корпус осигурява бързото изключване на ключалката, така че можете да инсталирате или подмяна на каишка за секунди.Каишка за часовник надеждно свързва вашите ръчен часовник Samrtwatch и никога не случайно падне. 【Нова версия със съвместимостта】 Този каишка за часовник е съвместим с Huawei GT 2 46 мм / GT2 Pro / GT 2 series и Гледайте 46 мм / Watch Active 2 44 мм / Gear S3 Classic / Gear S3 Frontier / Pace / Stratos Watch 2 или други умни часовник със стандартна широчина на честотната лента "22 мм".Моля, свържете се с нас, ако имате някакви съмнения за това подходящ ли е този каишка за вашите часа. 【 】 Този фитнес гривна не съдържа вредни или отровни вещества и се отличава с качество, осигуряващ мекота и комфорт.Компактен черен цвят и създава зряло, стабилна и елегантна впечатление, подходящо за бизнес и ежедневни случаи. 【каишка 22 мм с регулируема катарама】 Широчина това спортно гривната е 22 мм и е предназначен за мъже и жени, можете да лесно да се регулира на дължина с помощта на скрепителни елементи от неръждаема стомана.Когато правите джогинг, пешеходен туризъм или спортувате, можете да го носите, и той няма да ви дискомфорт. 【Лесен монтаж и демонтаж】 Прецизионно подадените корпус осигурява бързото изключване на ключалката, така че можете да инсталирате или подмяна на каишка за секунди.Каишка за часовник надеждно свързва вашите ръчен часовник Samrtwatch и никога не случайно падне.

Декларирани характеристики