.

10 x Винтове с набраздения винт за корпуса на компютъра (дърворезба 6-32) Винтове с набраздения винт за закрепване на корпуса на компютъра, за шапки / захранване / Слото?

10 x Винтове с набраздения винт за корпуса на компютъра (дърворезба 6-32) Винтове с набраздения винт за закрепване на корпуса

BGN 3.58

Сума
Налично за поръчка

➤Материал : Алуминиева сплав ➤Дължина : # 6-32, това е един стандартен размер, използвани в корпуса на компютри, закрепени към могилата захранване, HD-закрепени към могилата и т. ➤Използване : е кръстовидна бразда на Philips с видоизменени глава, предназначена за удобно хващане, осигурява бърза настройка на седалките.Затегнете на ръка, след това сигурно и затегнете с помощта на отвертка. ➤Приложение : Подходящ за всички видове капаци / захранващи / слотове PCI / за закрепване на твърди дискове и отделения за устройства. ➤ Опаковка : 10шт # 6-32 черни винтове за корпуса на КОМПЮТЪРА с набраздения винт.Характеристика : Тип : # 6-32 Калъф за КОМПЮТЪР Philips Black с винт за накатывания Материал : алуминий сплавцвет : черен Опаковка : 10 бр. Характеристики : Здрав, лесен и полезен, текстурирани корона е предназначена за удобно захващане.Дърворезба 6-32 - това е стандартна, използвани в корпуса на компютри, закрепени към могилата захранване, HD-закрепени към могилата и т. Тези компютърни винтове удобно да има под ръка, което премахва необходимостта от използване на отвертка за затваряне на кутията на компютъра.Винтове с набраздения винт за компютър осигуряват двойно удобство в случай, ако имате нужда от повторно отваряне на корпуса на компютъра, тъй като винтовете с набраздения винт можете да извадите на ръка, без отвертка.

Декларирани характеристики