.

ЯК 40 бр. Гореща Сладко Малко Кученце Цветни Панделки За Коса Китка от 20 Цвята Лък с гумени ленти, Продукти За Грижа За Домашни Любимци, Панделки За Коса-Аксесоари за ?

ЯК 40 бр. Гореща Сладко Малко Кученце Цветни Панделки За Коса Китка от 20 Цвята Лък с гумени ленти, Продукти За Грижа За

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Диаметърът на цветовете 1,78 инча/4,5 см, размер на перлите 0,47 инча/12 мм, Диаметър на каучук : 0,39 инча/10 см, гумички за триене и максимална дължина може да се простират до 35 инча, на Помещение включва : 40 бр. Материал : Лъкове за боядисване на коса от лента ръчна изработка, венците, запазват косата и предотвратяване на нейната загуба, сладък лък за косата, е подходящ за големи малки и средни кучета.Много сладък лъкове за косата, правят вашия домашен любимец (куче, котка, заек) по-хубави и привлекателни, може да се направи вратовръзка-пеперуда за кучета със собствените си ръце.Те също могат да отговарят за малки момичета-котки, зайци, са идеални за всякакви аксесоари. - добри лъкове, за да се грижи за вашия приятен домашен любимец./20 двойки) от 20 цвята от всеки цвят по 2 бр. може да ви предостави много възможности облекло за вашите кучета, лъкове отзад с гуми, предна страна с бели, кръгли с перли.Продуктът е траен, издръжлив и по-добро качество, ние отдаваме голямо значение на всеки звену производство, гарантираме, че гумени ленти не ще паднат и няма да пренебрегнете космически, ако не на 100% напълно са удовлетворени от поръчката, просто ни кажете, и ще ви предложат пълно възстановяване на сумата или замяна.Невъзможно за решаване на проблема, ако за тях не знаем!.Малък лък в грах с гумени ленти, 20 двойки (40шт) 20 цвята може да ви предостави много възможности съоръжения за вашите кучета. Размер : Дължина-1,78 инча (45 мм), Опаковка : 40 бр./20 двойки бантов за коса 100% ново състояние и най-високо качество.Чиста ръчно изработени Широко се използва : Много сладък лъкове за косата, правят вашия домашен любимец (куче, котка, заек) по-хубави и привлекателни, може да се направи вратовръзка-пеперуда за кучета със собствените си ръце.Те също могат да отговарят за малки момичета-котки, зайци, това може да направи вашият домашен любимец по-модерен и привлекателен Забележка : 1. Съответствие отзад с гумени ленти, отпред с бяла кръгла перла 2. Проверете размера на бантиков, преди да купите. Забележка заради това, че тези цветя са изцяло изработени ръчно, във всяко цвете може да има малки различия в размера и формата, те трябва да се сортира ръчно. Някои от тях за малко не е във форма заради опаковката и пътувания, но може да се поправи.Не се притеснявайте 5.

Декларирани характеристики