.

MISSAA KN95, Детски Маски за лице, 30 бр. 5 Слоя, за Еднократна употреба Защитна Маска с Малки Размери с Еластични Заушниками за Деца, Момчета и Момичета, Училищни Облекло з?

MISSAA KN95, Детски Маски за лице, 30 бр. 5 Слоя, за Еднократна употреба Защитна Маска с Малки Размери с Еластични Заушниками

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Маска MISSAA KN95 се произвеждат в строго съответствие с изпълнителния стандарт GB2626-2019 Нашите маски KN95 са произведени в напълно непыльной работилница и се събират на автоматични станове на цялата си територия.Подходящ за FSA или HSA.УНИКАЛНА ДЕТСКА МАСКА KN95 С ДИЗАЙН : Размери : 5,5 (± 0,2) инча х 7.Серия Графити включва графити жълт цвят * 10, графити бял цвят * 10, графити син цвят * 10, 30 бр. са подходящи за повечето момчета, момичета и малки лица. Цветни еднократна детски маска kn95 ще направят вашата бебе щастлив да се носят всеки ден.(Подходящ за FSA или HSA). 5-слойная мощна защита : 2 слой нетъкан текстил, 2 слоя плат, выдуваемой расплавом, и 1 слой памук, пропускающего горещ въздух, достатъчно дебели, за да осигури пълна защита за вашите деца, но и на белите дробове, за да лесно да се диша лесно да ги носите със себе си, лесно се полага и се пести място.КОМФОРТ И ПО-стегнато : приятна за кожата на вътрешната тъкан, высокоэластичные лък тел за ушите и регулируема скоба за носа осигуряват стегнато и не напрягают ушите.Те могат лесно да си затваряш устата, носа и брадичката, моля, бъдете сигурни, че нека им се радва на вашето семейство. ежедневни МАСКИ ЗА лице KN95 : Стилни защитни маски kn95 - по 1 за всеки училищен ден!Изберете дрехи от различен стил.Може да се използва широко в помещения и на открито, като например училище, пътуване, супермаркети, магазини, църква, колоездене, къмпинг, детски площадки и т. Отказ : Тази маска KN95 не е маска N95.За повече информация за носенето на маски KN95, моля, запознайте се със следното пред вас purchase : .com/About KN95s .

Декларирани характеристики