.

AUHOKY, 8 Стилове, косметичка за грим, водоустойчив косметичка джоб с леопардовым принтом, Вместительные Пътни Аксесоари, чанти-Организаторите за жени (8,7 x 5,3 инча)

AUHOKY, 8 Стилове, косметичка за грим, водоустойчив косметичка джоб с леопардовым принтом, Вместительные Пътни Аксесоари,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Козметични чанти AUHOKI представени в 8 стила в съвременния леопардового принтаВсички те са модерни предмети, които можете да използвате през цялата година.Лек и компактен дизайн на тази малка чанта не заема твърде много място по време на транспортирането, независимо от това, да държиш ли я в ръка или да сложите в по-голяма чанта или в други места.Нашата косметичка изработени от здрав и водоустойчив материал.Това може да попречи на намокряне позиции при съхраняване на вашите неща.Цип в горната част на козметични чанти предпазват вашите вещи от загуба.Това е идеалната чанта за съхранение на вашите малки неща за ежедневна употреба. Малък по размер, но в нея могат да се поставят необходимите учебни помагала.Калъф с голям капацитет може да се използва за съхранение на химикалки, линейок, ластиков, тиксо, маркери, сенки за очи, маша за мигли, кисточек за грим, консилера, слънцезащитни продукти, електронни аксесоари и други малки предмети или на канцеларски материали и т. Хубави подаръци за Деня на майката, Коледа, Деня на благодарността, рождени дни или просто ги споделите със семейството и приятелите си, или да ги вземе със себе си при всяко пътуване, което ще ви донесе по-голямо удобство. 【Дизайн с леопардовым принтом】 всяка водоустойчив косметичка отпечатани с различни модели с леопардовым принтом, красиви, елегантни и очарователни.Дизайнът е атрактивен и ще се радвате на млади и възрастни дами. 【Портативен и здрав】 Нашите седалките за тоалетни принадлежности са изработени от водоустойчив материал, те са меки и гладки, а светкавица е прилепен към материала. седалките за козметика вместительные по размер и леки в теглото, удобно да ги носи със себе си и да се съхранява в чантата си. 【Многофункционални чанти】 Органайзер за пътни принадлежности 8 различни стилове също може да ви помогне да категоризира нещата, така че той ще стане добър помощник за съхранение на лични вещи.Можете да ги използвате като косметичек, чанти за тоалетни принадлежности, пътни чанти, чанти за миене на чинии, чанти за съхранение и т. 【Голям капацитет】 Размери на всяка чанта-около 22 x 13,5 см / 8,7 x 5,3 инча, достатъчно за съхранение на множество малки предмети, голям капацитет - добър избор за жени, възрастни, канцеларски материали и съхранение при пътуване. 【Предпоставка включва】Вие ще получите 8 косметичек с леопардовым принтом различни стилове в достатъчно количество, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за използване и замяна, а също и на които е хубаво да споделите със семейството или с приятели.

Декларирани характеристики