.

Светещи в Тъмното Етикети с Динозаври на стени, Стикери с Динозаври на стени, Интериор на Спални с Динозаврите, за момчета и Момичета, Етикети с Динозаври за детска ?

Светещи в Тъмното Етикети с Динозаври на стени, Стикери с Динозаври на стени, Интериор на Спални с Динозаврите, за момчета

BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

【Светят в тъмното стикери за деца】 652 бр светещи стикери за стена включва в себе си 9 скъп динозаври, 85 звезди с различни размери, 540 точки с различни размери.Можете да създадете различни модели с вашия образ.ще превърне вашата стая в очарователен и креативен стил на оформяне. 【Светят в тъмното динозаврите】 Светещи стикери за стена с динозаврите са красиви и светят като луди, яркост зависи от светлината, която те поглъщат.Тези стикери за стена с динозаврите и стикери за крака са изработени от качествен нажежен материал, те ще бъдат ярко светят, когато ще абсорбира достатъчно светлина през деня.Ние ви препоръчваме да се зарежда им стайните светлина, слънчева светлина или фенерче в продължение на 15-30 минути.Забележка : (Светлина трябва безпрепятствено да падне върху етикети и гарантира, че те абсорбира достатъчно силна светлина). 【Лесно се нанася】 Стенни стикер glow sticker здраво залепен за стената без лепило или на лентата.Също така е подходящ за маси, ключове и т. След отстраняване на не остава никакви следи. 【Най-добрият подарък】най-Добрият подарък за вашето дете на Звездното небе!Децата могат украсят стаята по ваш вкус, с въображението си и практически умения.Детето ви ще бъде по-скоро си легнете по-рано, повече няма да се страхуваш от тъмнината и заспивам със сладки сънища. 【Гаранция за удовлетворение】Ако имате някакви проблеми с нашите стикери за стена и с динозаври, моля, свържете се с нас, преди да отворите кутията, за да се върнете, ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодаря предварително. 【Светят в тъмното стикери за деца】 652 бр. светещи стикери за стена включва в себе си 9 скъп динозаври, 85 звезди с различни размери, 540 точки с различни размери.Можете да създадете различни модели с вашия образ.ще превърне вашата стая в очарователен и креативен стил на оформяне. 【Светят в тъмното динозаврите】 Светещи стикери за стена с динозаврите са красиви и светят като луди, яркост зависи от светлината, която те поглъщат.Тези стикери за стена с динозаврите и стикери за крака са изработени от качествен нажежен материал, те ще бъдат ярко светят, когато ще абсорбира достатъчно светлина през деня.Ние ви препоръчваме да се зарежда им стайните светлина, слънчева светлина или фенерче в продължение на 15-30 минути.Забележка : (Светлина трябва безпрепятствено да падне върху етикети и гарантира, че те абсорбира достатъчно силна светлина).

Декларирани характеристики