.

Подаръчен Комплект Ароматни Свещи, Натурален Соев восък, Подаръци за облекчаване на стрес за жените, 6 Опаковки, Ароматерапевтическая Свещ 5,65 обем унция, Горене с п?

Подаръчен Комплект Ароматни Свещи, Натурален Соев восък, Подаръци за облекчаване на стрес за жените, 6 Опаковки, Ароматерапевтическая

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【Безопасни ароматни свещи】 : с помощта на натурален соев восък, дистиллированное етерично масло и безоловен памук фитил, тази ароматерапевтическая свещ не съдържа вредни химически вещества или добавки, изгарянето е чисто и равномерно, е перфектна за медитация, йога, танци, релаксация на тялото и намаляване на стреса ?【Комплекти свещи от 6 опаковки】 : the Twilight лавандула, дърво на дърво, сандаловая роза, лимон, джинджифил пай, Криптомент, лимонена върбинка и мандарина - всичко това е създадено за задоволяване на нуждите по различни поводи, специален аромат за специален момент. ?【Трайност 150 часа】 : 5,65 унция / бр, два пъти повече от обикновените 2,5 грама, общо време за изгаряне на комплекта свещи надвишава 150 часа, чак до 180 часа.Силен и свеж аромат на ефективно ще се отпуснете съзнанието си и ще ви позволи свободно да се насладите на вашата почивка със семейството или с приятели. ?【Красива кутия за еднократна употреба】 : Към всяка соево свещ, прикрепена буркан с тайнствени шарки на таро, което означава любов, победа, доброта, слава и бъдещето, това е искреното желание на собственика.Така че тези свещи са подходящи за декориране на дома. ?【Изискана опаковъчна хартия】 : ароматерапевтические свещи са опаковани в изискана сгъване кутия, ще се превърне в идеален подарък за фестивала или на специално събитие, като Ден на Св. Валентин, Ден на майката, рожден Ден, годишнина, Ден на благодарността, Коледа.

Декларирани характеристики