.

Детски мат със Слънчевата система, Детски килим, Развивающий мат Galaxy, модул за Обучение Мек килим, Нескользящий Геймърска Подложка за проследяването стъпки пълзи, ?

Детски мат със Слънчевата система, Детски килим, Развивающий мат Galaxy, модул за Обучение Мек килим, Нескользящий Геймърска

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Ние предлагаме кръгла мат различни размера за васМожете да изберете перфектния размер за себе си.Внесете обучение в живот с помощта на нашата колекция от образователни постелки.Тази цветна колекция са изобразени различни думи и планетата, които децата могат лесно да се идентифицират, чрез насърчаване на естественото им любопитство към ученето и открития.Привличащи вниманието килими са направени в сини цветове, включително ярко-зелено, оранжево, червено и розово, както и на однотонном фона на модел.Това е празнично и образователно допълнение към всяка детска или игралната зала.На разположение в различни размери, за да се побере във всяка стая!. -Материал : Този кръгла игрална подложка е изработена от изкуствена вълна.Така че, на повърхността на супер мека, здрава и приятна за кожата. пластмасово дъно с неплъзгащи точка също има добри противоскользящими свойства, го е лесно преместване. -Размер : 31,5 инча в диаметър.Достатъчно голям, за да децата могат да играят в игра. -Рисунка : На игралното мат нанесени ярки цветове и ясни мотиви с изображение на слънчевата система и различни космически елементи.Всеки от тях може да привлече вниманието на децата, подобряване на техните спомени за галактиката. -Многократно използване : децата могат да научат няколко уникални думи заедно с родителите си, че може да подобри отношенията между деца и родители.Този мат също може да се използва като игрални подложки, подложка за проследяването стъпки пълзи, постеля за спане, бебешка подложка за бебета и красиви бижута. -Лесна за оформяне : използвайте прахосмукачка.Подходящ за ръчно или машинно пране.Ако при откриването ще откриете гънки, просто леко почистете ги, и те скоро ще се възроди. -Материал : Този кръгла игрална подложка е изработена от изкуствена вълна.Така че, на повърхността на супер мека, здрава и приятна за кожата. пластмасово дъно с неплъзгащи точка също има добри противоскользящими свойства, го е лесно преместване. -Размер : 31,5 инча в диаметър.Достатъчно голям, за да децата могат да играят в игра. -Рисунка : На игралното мат нанесени ярки цветове и ясни мотиви с изображение на слънчевата система и различни космически елементи.Всеки от тях може да привлече вниманието на децата, подобряване на техните спомени за галактиката. -Многократно използване : децата могат да научат няколко уникални думи заедно с родителите си, че може да подобри отношенията между деца и родители.

Декларирани характеристики