.

DOITOOL 4 Комплекта Тласкач на шкафа Магнитна Система за заключване на вратите Магнити за врати на Шкафове, Брави Плъзгащи се врати Магнитни Ключалки чекмеджета Тласъ?

DOITOOL 4 Комплекта Тласкач на шкафа Магнитна Система за заключване на вратите Магнити за врати на Шкафове, Брави Плъзгащи

BGN 49.47

Сума
Налично за поръчка

СЪОБЩЕНИЕВратите ключалки за мебели : 4 комплекта магнитни ключалки, достатъчно количество за задоволяване на различни нужди.Притискателния механизъм : Изработен е от висококачествен ABS-материал, здрав и създаден за продължителна употреба.Магнитни ключалки : Отворете кабинет, без никакви писалки, просто натиснете и тоалетна отвори автоматично.Ключалки за шкафове : Подходящ за дома, училището, офиса, заведението, пекарни, цех, хижа, кафене, търговски център.Нажимная магнитна вратата се затвори : 4 комплекта притискателните ключалки за отваряне на голямо количество в съответствие с вашите изисквания.Списък на пакетите 4 x комплекти магнитни ключалки Особености - 4 комплекта ключалки за отваряне на голям брой, за да отговарят на вашите изисквания за аксесоари за кабинет. - Размер : Приблизително.67 инча Натиснете, за да затворите в затвора. - Използване на ABS-материал и фина работа, здрави и трайни за по-дълъг срок на експлоатация тежки сензорни капаче. -Подходящ за дома, училището, офиса, заведението, пекарни, цех, хижа, кафене, търговски център и т., Натиснете, за да отворите гардероба. - Материал : Магнитна ключалка ABS. - Отваряне на кабинет, без никакви писалки, просто натиснете и тоалетна автоматично ще се отвори, издигайки обков на кабинета. - Цвят : Сив затвори шкафа. - за килери, гардеробни, чекмеджета, бюфети, рафтове, гардеробных, винарски шкафове и т. нажимается магнитен натиск.Описание Товараcupboard търсите професионален, но в същото време магнитен комплект ключалки?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален набор от магнитни ключалки трябва да отговарят на вашите нужди. натиснете, за да я отворите, е един от най-добрите варианти за вас.

Декларирани характеристики