.

Надуваема Възглавница за пътуване OUEVA, Въздушна Възглавница За шията, Лека, От тъкан С ефект на Прохлада, Самонасос + Маска за очи + Слушалки + Множество чанта 【Розов?

Надуваема Възглавница за пътуване OUEVA, Въздушна Възглавница За шията, Лека, От тъкан С ефект на Прохлада, Самонасос + Маска

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Лесно помпане, да се разкарам и да се съхранява】 Това е надуваема възглавница за подкрепа на вратаТой е оборудван с вграден надуваеми помпа, който вие просто лесно преса, за да се издуват.Той е лек и лесен за носене.Издухат всички възглавница, сложете го в допълнителен пакет, за да махнете.Спестете място в чантата си за дълго пътуване. 【Страхотен, мек и удобен】 Тази пътна възглавница е изработена от мека хладка кърпа, на вашата врата няма да е горещо по време на сън.Междувременно е удобно, че можете да регулирате размера на инфлацията в съответствие с вашите предпочитания.Тази u-образна възглавница ще плътно облегать огъване на шийния прешлен и шиен отдел на гръбначния стълб.Спи без болка и пада на главата си по време на пътуване. 【Пълен комплект възглавници за пътуване】 За тази възглавница е приложен маска за очи, чифт слушалки и удобен за носене в джоба, благодарение на които можете да спя много по-добре от обикновено, по време на полет. 【Може да се пере & 】 Тази пътна въздушна възглавница може да се пере.Вие ще се чувстват комфортно с преносим чиста възглавница за дълги полети или туризъм. 【За гарантиране на 100% удовлетворение】 Ако имате някакви проблеми или не сте доволни от нашите продукти, ние предлагаме гаранция за замяна или връщане в рамките на 3 месеца. 【Лесно помпане, да се разкарам и да се съхранява】 Това е надуваема възглавница за подкрепа на врата.Той е оборудван с вграден надуваеми помпа, който вие просто лесно преса, за да се издуват.Той е лек и лесен за носене.Издухат всички възглавница, сложете го в допълнителен пакет, за да махнете.Спестете място в чантата си за дълго пътуване. 【Страхотен, мек и удобен】 Тази пътна възглавница е изработена от мека хладка кърпа, на вашата врата няма да е горещо по време на сън.Междувременно е удобно, че можете да регулирате размера на инфлацията в съответствие с вашите предпочитания.Тази u-образна възглавница ще плътно облегать огъване на шийния прешлен и шиен отдел на гръбначния стълб.Спи без болка и пада на главата си по време на пътуване. 【Пълен комплект възглавници за пътуване】 За тази възглавница е приложен маска за очи, чифт слушалки и удобен за носене в джоба, благодарение на които можете да спя много по-добре от обикновено, по време на полет. 【Може да се пере & 】 Тази пътна въздушна възглавница може да се пере.

Декларирани характеристики