.

Ruluti Коледно Дърво Силиконова Форма За Направата на Свещи От Епоксидна Смола, Форма за Направата на Декорации DIY Занаятите

Ruluti Коледно Дърво Силиконова Форма За Направата на Свещи От Епоксидна Смола, Форма за Направата на Декорации

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Широко приложение : формуляр може да се използва при производството на парафиновых, на восък, на пчелните свещиПодарък за деца : форма за свещ - най-доброто устройство за приятели, както и вашите деца ще покажат практически интерес към производството на подаръци.Предимство трайност : форма може да се използва много пъти, тя е трайна, я не е лесно да се повреди и да даде на пукнатини.Подходящ материал : формуляр е изработен от висококачествен материал и може да издържа на високи и ниски температури.Лесна употреба : под формата на свещи разделена на две части и има винт за закрепване за лесно извличане на свещи.Спецификация : Форма : дърво Материал : пластмаса Размер : както е показано в детайли Забележки : По производствени причини на някои бутилирана вода с плесен или дъното може да има малки драскотини и замърсяване.Но това не засяга използването на внимателно да се отнасяме към покупка, ако сте против това. Моля, се допуска отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване.Уверете се, че нямате нищо против, преди да купите.Опаковъчен лист : 1 бр. * крепежный винт.

Декларирани характеристики

Shape:
TREE
Material:
Plastic
Size:
As detail shows
Notes:
Due to production reasons, there will be slight scratches and impurities on some mould bottles or the bottom. But it does not affect the use, carefully purchase if you mind that. .:
Please allow 1-3mm tolerances due to manual measurement. Make sure you don't mind before you purchase.:
Packing Listing:
1pc*mould:
8pcs*fixing screw: