.

Силиконови форми SEWACC Шоколадови Кутии Шоколадови Кутии, 4 бр Мыловарение Дървена Капачка За Мыловарения Дървена Капачка За Мыловарения Дървена Капачка За Сапун, з?

Силиконови форми SEWACC Шоколадови Кутии Шоколадови Кутии, 4 бр Мыловарение Дървена Капачка За Мыловарения Дървена Капачка

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ПОКРИВАНЕ ФОРМИ за САПУН : е Направена от висококачествен дървен материал за използванеПРАВОЪГЪЛНИ ДЪРВЕНИ КАПАЦИ : Подходящи за използване от деца, подрастващи, любители на diy и не само.ПОКРИВАНЕ на ПРЕС-ФОРМИ ЗА МЫЛОВАРЕНИЯ : Това е практично и удобно, а също така и по функционалност.АКСЕСОАРИ ЗА МЫЛОВАРЕНИЯ : Леки и преносими, лесни за използване и съхранение.ИНСТРУМЕНТ ЗА КАЛЪПИ САПУН за ХЛЯБ : Лесен за употреба, готови за употреба, напълно многократна употреба i. ПОКРИВАНЕ ФОРМИ за САПУН : е Направена от висококачествен дървен материал за използване.ПРАВОЪГЪЛНИ ДЪРВЕНИ КАПАЦИ : Подходящи за използване от деца, подрастващи, любители на diy и не само.ПОКРИВАНЕ на ПРЕС-ФОРМИ ЗА МЫЛОВАРЕНИЯ : Това е практично и удобно, а също така и по функционалност.АКСЕСОАРИ ЗА МЫЛОВАРЕНИЯ : Леки и преносими, лесни за използване и съхранение.ИНСТРУМЕНТ ЗА КАЛЪПИ САПУН за ХЛЯБ : Лесен за употреба, готови за употреба, напълно многократна употреба i. Предпоставка включва 4 капачки за форми за сапун Особености - Лек и портативен, лесен за употреба и съхранение. - Материал : Дърво. - Лесен за употреба, готови за употреба, напълно многократна употреба si - подарък за приятелите, които правят сапун и препечен хляб със собствените си ръце. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Произведен от висококачествен дървен материал за използване. - Размер : 28,20 X9,00 X1,00 см/11,08 X3,54 X0,39 инча. - Той има широк спектър на приложение, могат да се използват като капачки от формата за сапун или филийки.Информация за стоки, Ако търсите дървена капачка за форма за сапун с надеждно качество и на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашата дървена капачка за форма за сапун ще бъде най-добрия избор.Ние използваме дървесен материал, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.

Декларирани характеристики