.

Котел От Алуминиева Сплав Готварска Газова печка тенджера под налягане Може да Използва Взривозащитен Гърне Энергосберегающая Домашна посуда 3Л/4Л (Цвят: A, размер:

Котел От Алуминиева Сплав Готварска Газова печка тенджера под налягане Може да Използва Взривозащитен Гърне Энергосберегающая

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

● Изработен от защитен от ръжда толстостенного алуминиева сплав ● Оборудван с устройство за контрол на налягането в дръжката, система за надеждно определяне на покрива и капака нулиране на силния натиск. ● Студени на допир дръжки с предохранительной запирающейся капак. ● Лесен за използване и почистване. ● Идеален за приготвяне на бобови растения, месо, зеленчуци, супи и много други.Характеристики и предимства : ● Изработен от здрава алуминиева сплав, защитен от корозия.● Оборудван с устройство за контрол на налягането в дръжката, система за надеждно определяне на покрива и капака нулиране на силния натиск ● Дръжки Cool Touch с предохранительной запирающейся на капака.● Лесна за използване и почистване.● Идеален за приготвяне на бобови растения, месо, зеленчуци, супи и много други.● Може да се използва само с открит огън, като готварска печка на газ и дърва за огрев.Технически спецификации : Цвят : сребро Материал : Алуминиева сплав съдържание на Пакета : 1 х тенджера под налягане Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете. Може да се използва само с открит огън, като готварска печка на газ и дърва за огрев.Газ се поддържа топъл, а след това, като пара се издига, в капака се образува движение, и за отопление става равномерно и бързо, при това се запазва първоначалният вкус на ястията.Капак от хранително-304 неръждаема стомана.

Декларирани характеристики