.

Цифрови Везни за домашни Любимци, Бебешки Везни, Мини Везни, LCD Електронни Везни за Измерване Теглото на Малки Кучета, Котки и Дребни Животни, храни за Домашни Любим?

Цифрови Везни за домашни Любимци, Бебешки Везни, Мини Везни, LCD Електронни Везни за Измерване Теглото на Малки Кучета, Котки

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Практични цифрови везни】 : Нашите детски везни имат обхват на измерване от 0,22 до 44 паунда (100 г-20 кг)може да се използва за измерване на бебета, малки деца малки деца, малки деца, котета, кученца и т., Свързани рулетка (150 см/59 см) дава възможност за измерване на растежа на бебета и домашни животни.С помощта на тези тежести може да точно измерване на ръст и тегло на бебето и домашните любимци. 【Функция задържане на】 : За активни бебета и домашни любимци е препоръчително да използвате тези везни за измерване на теглото си.Щракнете върху бутона задържане за повторно блокиране на измерване за получаване на точни стойности на теглото. 【Висока точност и обемът】 : Дължина на нашите детски тежести е около 55 см /21 инча, тези скали са с обхват от 0,02 до 44 килограма. Единица : gbp, за унция, кг. За постигане на най-добри точност поставете везни върху твърда повърхност.Избягвайте меките повърхности, килими. 【Безопасно използване на】 : Нашите везни за деца са изработени от ABS-материал, на ръба на тежести извити, за да се предотврати удар на детето и осигуряване на неговата безопасност.Той има функции за пилинг и автоматично изключване. 【Разбираеми】 : LCD дисплей със синя подсветка позволява четене на теглото на везни по всяко време, дори в най-тъмните места.Цифрови детски везни, необходими за всяко семейство!Искате да следите теглото или растежа на вашето дете у дома?Искате ли да разберете колкото се може по-скоро, получава ли детето точното количество храна или не?Тези цифрови детски везни ще ви помогнат и в този, и в другия!!!Характеристики : Детски везни имат списък с функции, предназначени да ви осигурят максимума от вашия опит : Лесен за съхранение : Тънък дизайн позволява лесно да се съхранява везни в ограничени условия.Автоматично изключване Функция : позволява ви да не се притеснявате за времето губи зареждане на батерията. Няколко режима на претегляне : цифрови везни, претеглени в килограми, кг и унции.LCD екран със задно осветяване : осигурява ясно да четете информация.Пратката включва 1 * Весы1 * Рулетка.

Декларирани характеристики