.

Серум за лице с Азелаинова киселина 10% Плюс Ниацинамид и Хиалуронова киселина, За премахване на Тъмните петна и намаляване на бръчките, За грижа за кожата при розац?

Серум за лице с Азелаинова киселина 10% Плюс Ниацинамид и Хиалуронова киселина, За премахване на Тъмните петна и намаляване

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

✅ УСИЛВАТЕЛ на ДЕЙСТВИЕ на АЗЕЛАИНОВА КИСЕЛИНА - Съдържа висока концентрация на азелаинова киселина, хиалуронова киселина и ниацинамида, които помагат да се сведе до минимум недостатъците на кожата, като гиперемия, зачервяване, тусклость и промяна в цвета ✅ Анти-СТАРЕЕНЕ, ОСВЕТЛЯЮЩИЙ КОЖАТА - Това е многозадачное средство се бори с покраснениями и пигментными петна, като едновременно с премахване на устойчиви следи, останали след появата на акне. ✅ ПОЧИСТВА КОЖАТА, ПРЕМАХВА РАЗДРАЗНЕНИЕ - изсветлява тена, видимо подобряване на правилността на текстурата на кожата и намаляване на видимостта на старчески петна. ✅ МОЩЕН, НЕ е ДРАЗНЕЩ - Уникално разработена за свеждане до минимум на кожни дефекти, като гиперемия, зачервяване, промяна на цвета, а също така и за повишаване на еластичността и еластичност. ✅ НИ ОБЕЩАВАТ ВИ - обещаваме, че ще започнете да виждате по-жива, здрава и млада кожа за първата седмица на използване или върнете парите.

Декларирани характеристики