.

DOMISL Настолна Буш ABS Капак за Кабелна дупки, 2-инчов Компютърен Маса, Организатор за кабели с Лента за съхранение, Здрав Настолен въртящ се Кабел за домашния офис, Пос?

DOMISL Настолна Буш ABS Капак за Кабелна дупки, 2-инчов Компютърен Маса, Организатор за кабели с Лента за съхранение, Здрав

BGN 3.30

Сума
Налично за поръчка

✅ [Превъзходно качество] : Тази капачка с отвор за масата е изработена от висококачествен материал ABS, който е здрав, а неговата износоустойчивост и коррозионностойкие характеристики го правят по-издръжлив ✅ [Свалящ се капак с дупка] : прескочите няколко жици през малък отвор в тази втулке за настолни дупки, вие ги правите по-ароматно, избягване на безредици в работни маси и объркващи кабели.Капакът е подвижен, и вие можете да я използвате без капак, ако трябва да се съхранява повече от кабели. ✅ [Широко приложение] : Ние можем ефективно организиране на проводници и кабели с помощта на тези настолни кабелни уплътнения, които могат да бъдат приложени към компютърните маси, периферните устройства на КОМПЮТЪРА, офисному оборудване, забавен, системи за дома, офиса и училище, което ще осигури на хигиена и ред в бюрото си. ✅ [Лесен монтаж] : измерва се размерът на кръгли протези, втулок, пробиват съответната дупка, след това поставете втулка върха вътре в отвора със свалящ се капак, който може да отвори дупка, и затегнете горния капак, тя скоро скроет всички кабели, въжета и кабели. ✅ [Опаковка включва в себе си] : Опаковка от 5 броя 2" (с диаметър 50 mm) капак с отвор за десктоп ръкав + 5 парчета многократно скрепителни кабелни основи.Най-подходящи за това, за да направи маса и офис чист.Ще ви добро настроение. - Материал : ABS-пластмаса. - Размер : 2 инча. - Цвят : Модерен и Лесен бял, Благороден, С черно. Характеристика : Подвижна, здрав, не се плъзга, организира и определя тел. - Област на приложение : Офис, работна маса, Компютърно бюро, Дом, Атракционно заведение. - Втулка с дупки ще ви помогнат да организирате кабели и съдържа вашия работен плот, в чистота. - Нескользящая и подвижна конструкция, можете да използвате тези зарядни устройства, кабели за по-голяма гъвкавост. - Съдържа колани, които ще ви помогнат да сортира и съхранява тел, и можете да ги носите със себе си по време на пътуване. - 5шт е по-икономично, като ви позволява да решите всички проблеми наведнъж. - Лесен за инсталиране, измерете и определяне на точния размер на масата, да пробия дупка и да го поставите. - Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля незабавно да ни уведомите за това по електронна поща, ние ще решим това за вас възможно най-скоро. - Пластмасов панел на маса * 5.

Декларирани характеристики