.

ONiLAB 8053200100 Цифров носи етикет за услугата мешалка с LCD дисплей, Максималният брой на разбъркване 40 л, Макс.2200 об/мин, Бяла, От алуминиева сплав (Поставка е включена в к?

ONiLAB 8053200100 Цифров носи етикет за услугата мешалка с LCD дисплей, Максималният брой на разбъркване 40 л, Макс.2200 об/мин,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Рециклиране на полимериСмесването на разтворители.Фармацевтични приложения.Лесно и удобно управление с помощта на жидкокристаллического на цифровия дисплей, инсталиран и действителните скорости.Скоростта се регулира от 50 до 2200 об/мин, с точна регулация на скоростта.Високо-производителни двигател BLDC с защита от претоварване.Скорост се запазва и при промяна на вискозитета. RS232 Интерфейс за управление и документиране на необходимите данни.Верига за сигурност, управлявани чрез микропроцесор, предотвратяват пръскането.Мощен въртящ момент, подходящ за смесване высоковязких течности. Максимален брой разбърква течността [H2 O] : 40 л. Тип на двигателя : бесщеточный двигател за постоянен ток.Входяща мощност : 60 Вата. Изходна мощност : 50 Вата. Напрежение : 100-240, 50/60 Hz. Горната жидкокристаллическая мешалка с обем 40 л. Универсална поставка за чинии.Перекрещенная острието от неръждаема стомана (неръждаема стомана 316 L).Гребло за разбъркване на "верхне-кръст" дизайн, лесно се заменя от съда с поднимающимся вал, не е нужно да се свали вал за разбъркване.Бесщеточный dc двигател осигурява липсата на поддръжка, дълъг експлоатационен живот и безопасността.Защита от претоварване.Размер на [Ш x д x В] : 200x310x780 мм. Материал : неръждаема стомана.Пробивна патронник самостоятелно блокиране, без инструменти, за свързването на вала чък не се изисква.Силиконов калъф, който предпазва пробивна патронник и двигател от разъедающих пара и спрей.Led дигитален дисплей инсталирана и действителната скорост.Скоростта се регулира от 50 до 2200 об/мин, с точна регулация на скоростта.Скорост се запазва и при промяна на вискозитета. Rs232 Интерфейс за управление и документиране на необходимите данни.Верига за сигурност, управлявани чрез микропроцесор, предотвратяват пръскането.

Декларирани характеристики