.

За многократна употреба калъф за чаши кафе на xigua, Неопреновый държач за чаши /Чаши за топли студени напитки с дръжка за носене, подходящи за чаши тегло 12-24 унция (за ?

За многократна употреба калъф за чаши кафе на xigua, Неопреновый държач за чаши /Чаши за топли студени напитки с дръжка за

BGN 3.20

Сума
Налично за поръчка

МАТЕРИАЛ : Изработен е от полиестер (предна страна с принтом) + алуминиеви композитни панели гъбаОборудван с подвижен диагонал каишка + метална кука, можете да носите в ръка или на тялото. размер : Диаметър на дъното : 2.6 инча, диаметър на върха : 3.3 инча, височина : 3.7 инча за повечето кафеени чаши стандартен размер, чаши, бутилки с вода, хартиени чаши и т., за чаши с тегло от 12 до 24 грама.Много подходяща за офис, училище, пазаруване, пътуване и т. Функция : Абсорбира мръсна конденсационную роса, като предотвратява намокряне на ръцете.Ефективно предоставя топлоизолация от топлина и студ.ПРАНЕ : Може да се пере на ръка или на пишеща машина, а също и за да изсъхне на сянка.Моля, използвайте мек неутрален препарат за почистване.Моля, махнете презрамка при почистване. 100% ГАРАНЦИЯ за сервизно обслужване : Ние се стремим да предостави на клиентите най-добрите услуги и да даде на купувачите най-добри впечатления от пазаруването.Ако не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.СПЕЦИФИКАЦИЯ Осигуряване на високо качество и високо-ефективните продукти е нашата собствена отговорност.Освен това, да се предложи най-доброто решение и най-ефективен услуги - това е една от целите на по-висок стандарт, които преследваме.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да споделите с нас, ние веднага ще се свържем с вас.Материал : Този ръкав-чаша е изработена от полиестер (предна страна с принтом) + алуминиеви композитни панели гъба.Оборудван с подвижен диагонал каишка + метална кука.5 см за чаши на 12 унции-24 грама. Пратката включва : 1 Х ръкав за чаши Характеристики : * осигурява Ефективно топло / студено изолация. * Абсорбира мръсна конденсационную роса, като предотвратява намокряне на ръцете. * Оборудван с подвижен диагонал каишка + метална кука, можете да носите в ръка или на тялото.Многоцелеви : Много подходящ за чаши на повечето стандартни размери за използване в офиса, училища, магазини или пътуване.Вид забележка : * Ние предоставяме 100% гаранция за сервизно обслужване, не се колебайте да се свържете с нас. * И ние приветстваме вашите коментари и предложения.

Декларирани характеристики