.

Scoyco Мотоциклетни Ръкавици за Сензорен Екран с Твърд Ставите на Пръстите BMX ATV МТБ Мотокрос Езда Шофиране Колоездене Колоездач Мото Състезателни Ръкавици за Мъже и ?

Scoyco Мотоциклетни Ръкавици за Сензорен Екран с Твърд Ставите на Пръстите BMX ATV МТБ Мотокрос Езда Шофиране Колоездене Колоездач

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Вентилирани мрежест текстилен материал осигурява ръцете сухота и комфорт по всяко време, защитата на вашите ръце, дори в горещото време 70% полиестер + 12% полиуретан + 8% PVC + 5% полиетилен + 5% повече.Защитен кожух, хвърли под налягане.Защита, гумен печат за пръстите.Противоскользящий.С професионална защита подложки на дланите.Изключителен дизайн на лого. 【Пълна защита】 Хромирани накладки на кокалчетата на пръстите от TPU и възглавнички за дланите от EVA предпазват ръката от удара.Мотоциклетни ръкавици SCOYCO отлично предпазват ръцете по време на бързите състезания. 【Идеален за улавяне на лого инжектирайте защитава тыльную страна на четката от нараняване. 【Удобно лого инжектирайте защитава тыльную страна на дланта си от нараняване. 【Удобни и дишащи】 е Изработен от качествена дишаща вкара плат за по-добър поток на въздуха, осигурява сухота на ръцете и комфорт по всяко време на годината.Идеален за каране на BMX ATV МТБ, пътят състезания, колоездене, мотокрос, скално катерене, къмпинг, туризъм, каране на кънки и т. Тези ръкавици за мотокрос са отлични, както за мъже, така и за жени. 【Функция】 показалец ръкавици е оборудван със сензорен екран, което ви позволява да използвате устройството, без да махате ръкавици.Хидроизолацията е снабдена с регулируема закопчалка на една кука и контур за по-добро прилепване към запястью и улесняване на носене.Съвети : Размерът на тези ръкавици отговаря на азиатските размер.Моля, попитайте за по-голям размер!Или изберете съответния размер в съответствие с таблицата за размери.

Декларирани характеристики