.

Пузырьковые Пощенски кутии с размери 8,5x12 инча, 25 опаковки, Пликове с подплата POLONO, Водоустойчив Пощенски Пликове с Самозаклеивающейся Пълнеж, Меки Транспортни опа?

Пузырьковые Пощенски кутии с размери 8,5x12 инча, 25 опаковки, Пликове с подплата POLONO, Водоустойчив Пощенски Пликове с

BGN 7.36

Сума
Налично за поръчка

Направете работата си по-лесно и по-бързоЕдин добър помощник за вашия бизнес.С искрено отношение и професионални технологии, за да предостави на клиентите си отлична полиграфическую продукти. 【Непрозрачни пузырьковые пощенски】 Външни размери на шампанско пощенска програма : 8,5x12 см; вътрешни размери : 8,5x11 инча.Нашите пузырьковые пощенски пратки, покрити с мехурчета и непрозрачни материали, защитава съдържанието и неприкосновеността на личния живот.Това може да ви помогне безопасно да доставят своите коледни подаръци. 【Здрав】 Независимо от мястото на дестинация или на времето, нашите водоустойчива и тежкотоварни пликове с кожена подплата ще гарантират безопасността на вашето съдържание. 【Икономични вътрешни размери : 8,5x11 инча.Нашите пузырьковые пощенски пратки, покрити с мехурчета и непрозрачни материали, защитава съдържанието и неприкосновеността на личния живот.Това може да ви помогне безопасно да доставят своите коледни подаръци. 【Здрав】 Независимо от мястото на дестинация или на времето, нашите водоустойчива и тежкотоварни пликове с кожена подплата ще гарантират безопасността на вашето съдържание. 【Икономичен и лесен за използване】 Всеки пакет bubble мейлър съдържа солидна самоуплотняющуюся самозалепваща се лента. просто отклейте и сгънете, за да се запечата всяка стока е безопасно.Нашите пузырчатые пакети леки и удобни за употреба.Няма допълнителни опаковъчни материали не са необходими, че може да повиши производителността на вашата компания по време на работа, да спестите време и разходи за изпращане.Използвайте висококачествени пузырчатые пакети за подмяна на тежки кутии за опаковане и непрочных, евтини на вид пакети!. 【Универсален】 Идеална за транспортиране на пощенски картички, cd-та или DVD-та, бижута, аксесоари за грим, снимки, книги, или списания, дрехи, предмети на декоративно-приложното изкуство и много други.Тази програма Bubble mailer - перфектен и икономичен избор за всеки собственик на магазин, онлайн бизнес, домашен майстор, на малък или среден бизнес!. 【Подобряване на имиджа на марката】 Ярък цветен пузырчатый плик може да спомогне за създаване на имидж на марката си и разчитам на вашия бизнес.Можете да използвате свои собствени марки, ярлычки или етикети за освобождаване на пощенски кутии Bubble, за да впечатлят потребителите, повишаване на лоялността към марката и повишаване на цени на обратно изкупуване.

Декларирани характеристики