.

Lunchbox.com Преносима Електрическа Бормашина за нокти, Комплекти Професионални Салонных Маникюрных Пилочек за нокти 35 000 об/мин за Полиране на нокти, Педикюр, Домашен С?

Lunchbox.com Преносима Електрическа Бормашина за нокти, Комплекти Професионални Салонных Маникюрных Пилочек

BGN 55.99

Сума
Налично за поръчка

[Практично] : Висока скорост на 35000 об/мин и може да се наблюдава положителна и отрицателна посока, за да отговарят на изискванията на бърза и ефективна работа с различни материалиLCD монитор е предназначен за използване скорост и заряд на батерията на LCD монитора.Портативен дизайн куката, удобен за носене. [Качество] Бесщеточная дръжка, ниско отопление, ниско ниво на шум, ниски вибрации, здрава и устойчива дръжка, ниско ниво на шум, не е силна, стабилна и не нагревающаяся.Завийте фиксирующую на дръжката за свободно промени шлифоване на главата. [Батерия] : може да се използва в продължение на 8-10 часа след пълно зареждане.Може да се използва за ефективно маникюр и епилация, осигуряване на работно време, удобно за управление, контрол и защита от забавяне на зареждане и разреждане, защита от прегряване на батерията и система за защита от претоварване. [Многофункционален] : Шлайфане кръг лъскане на омертвевшую на кожата и мазоли по повърхността на нокътя, а при глобата полиране на кожата не е лесно да боли.Това е професионална тренировка за нокти, подходящи за рязане, гравиране, полиране, заточване, полиране на ноктите и дори на дърворезбата. [Инструменти] Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, ние ще ви отговорим възможно най-скоро. [Практично] : Висока скорост на 35000 об/мин и може да се наблюдава положителна и отрицателна посока, за да отговарят на изискванията на бърза и ефективна работа с различни материали.LCD монитор е предназначен за използване скорост и заряд на батерията на LCD монитора.Портативен дизайн куката, удобен за носене. [Качество] Бесщеточная дръжка, ниско отопление, ниско ниво на шум, ниски вибрации, здрава и устойчива дръжка, ниско ниво на шум, не е силна, стабилна и не нагревающаяся.Завийте фиксирующую на дръжката за свободно промени шлифоване на главата. [Батерия] : може да се използва в продължение на 8-10 часа след пълно зареждане.Може да се използва за ефективно маникюр и епилация, осигуряване на работно време, удобно за управление, контрол и защита от забавяне на зареждане и разреждане, защита от прегряване на батерията и система за защита от претоварване. [Многофункционален] : Шлайфане кръг лъскане на омертвевшую на кожата и мазоли по повърхността на нокътя, а при глобата полиране на кожата не е лесно да боли.Това е професионална тренировка за нокти, подходящи за рязане, гравиране, полиране, заточване, полиране на ноктите и дори на дърворезбата.

Декларирани характеристики

Power:
25W
Net weight:
492g
Material:
ABS body, alloy penholder
Voltage:
100V-240V
Power supply mode:
lithium battery power supply
Speed:
0-35000rpm (adjustable)
Body size:
15.4*8*4.6cm
Products include:
Electric nail file*1:
Grinding head*6:
Sanding belt*1 pack:
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes.:
-Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture. Thank you for your understanding.: