.

2 БР., Перлени Щипки за коса, Щипки за жени, Момичета, Аксесоари за коса с Перли и кристали, Модни Фиби за коса с пеперуда за дамите, Сватба, рожден Ден, Абитуриентски б?

2 БР., Перлени Щипки за коса, Щипки за жени, Момичета, Аксесоари за коса с Перли и кристали, Модни Фиби за коса с пеперуда за

BGN 3.48

Сума
Налично за поръчка

Луксозно моделиране : Просто и модно моделиране на пеперуда, инкрустированное перли и кристали, с изискан симулацииТрайност : Перлени игли за коса, изработени от сплав, трайни и не е лесно ръжда.Голямо сцепление : хванете Здраво за косата, и те не ще се падат по цял ден.Широка гама от приложения : Тези модерни перлени игли-пеперуди са подходящи за повечето прически и се използват за мероприятия, сватбени тържества, танци, балове, на ежедневния живот, работа, обучение, празници и т. Изискан подарък : Перлена шнола за коса - изискан подарък за вашите приятели, любовници, съпруги, майки и т. Перлени игли за коса подходящи за дълга коса, къса коса, права коса, къдрава или вълнообразни коса, тънка коса, коса със средна дебелина, гъста коса и много гъста дълга коса.Здрав захват, сигурно е фиксирана на косата Размер : перлена шнола за коса с дължина 2,55 инча и ширина 1 сантиметър.

Декларирани характеристики