.

Mobestech 100шт Въже За Чайника Японски Чаени Саксии Керамичен Чайник Жълто Чайник въртящ се Кабел За Чайника Китайски Чайник, за да проверите За Чайна Церемония на Съед?

Mobestech 100шт Въже За Чайника Японски Чаени Саксии Керамичен Чайник Жълто Чайник въртящ се Кабел За Чайника Китайски Чайник,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Китайската въже за ЧАЙНИКА - Малка по размер и лека по тегло, нашата съединителната въже за чайника ръчно изработени няма да ви отнеме много мястоДРЪЖКА за ФАРФОРОВОГО ЧАЙНИКА - книга въже обработват за чайника е изработена от добро и безопасно полиестерни материали, годни за употреба.ПОРЦЕЛАНОВ ЧАЙНИК - Въже за чайника - практичен аксесоар за чайника, който предпазва каната от счупване.КАИШКА ЗА КАПАКА на ЧАЙНИКА - Внимателно подбран материал, нашите дръжка за чайника и въжета за покрива, устойчиви на счупване, са безопасни и трайни за дълго време.ДРЪЖКА за чайника - Проста, но и изключително практични дръжка за чайника от полиестер - отлично кухненско приспособление, което ще ви донесе много удобства.Списък на пакетите 100 x въже Характеристики -Цвят : въжета за дръжки на кана кафе -Материал : Полиестер азиатски кана - Размер : 12,00 X0,50 X0,20 см / 4,72 X0,20 X0 керамични въже за чайника. -Лесна за използване и инсталиране, подходящ за професионална и лична употреба.Въже за чайника - добър начин да се предотврати счупване на капака на чайника. Въже за капака на чайника. -Въже за чайника - това е практичен и здрав аксесоар за чайника, който предпазва каната от счупване декор на чайна церемония. -Въже за чайника има добра функция на повърхността, така че не обожжетесь, когато ще се повиши защитно въжето за дръжката на чайника. -Въже за чайника е изработена от добро и безопасно полиестер материал, устойчив за продължителна употреба. -Въже за чайника - добър подарък за вашия приятел, който обича да пие чай, и той ще оценят с ергономична въжето за дръжката на чайника.Информация за стоки Китайските чаени аксесоари Е въже за защита на марс, която е изработена от висок клас на износоустойчивост полиестерни материали, трайна и може да продължи известно време. аксесоари за чайника трайни и здрави, износоустойчиви и лек, достатъчно, за подмяна.

Декларирани характеристики