.

Шапки Състав на вентила на Гумата KURAMI, Шапки на Налягането в гумите 32 lb/кв. инч 2,2 Бар ГУМИТЕ Сензор за Контрол на Налягането в Гумите, Led Сензор 3-Цветен Сигнал Очите 4?

Шапки Състав на вентила на Гумата KURAMI, Шапки на Налягането в гумите 32 lb/кв. инч 2,2 Бар ГУМИТЕ Сензор за Контрол на

BGN 3.59

Сума
Налично за поръчка

? Висококачествен материал : хромиран метал + PC; Размери : 1 см x 2,5 см; Визуално ви предупреждава за ниско налягане в гумите ? Тези капачки за налягането в автомобилните гумите са подходящи за 32 паунда на квадратен инч (2,2 бар) автомобил, мотоциклет, велосипед и така нататък. ? Шапки на налягането на въздуха в гумите помагат да се избегне преждевременно износване на гумите или на емисиите се дължи на недостатъчно изпращане на гуми, повишаване на горивната ефективност, безопасност и поддръжка, удължават живота на гуми. ? Зелена/жълта/червена система показва нивото на правилното напомпване на гумите.В съответствие с цвета на разпознаване за показване на налягането в гумата, зелен показва, че налягането в гумите, нормално, жълто показва, че натискът на 10% по-ниски от стандартните, червен предупреждава, че натискът върху 25% по-ниски от стандартните. ? На помещение включва : капачки за налягането в гумите * 4, анти-кражба ядки * 4, малък гаечен ключ * 1. ? Послепродажная гаранция : Купи с увереност, KRUMI предлага 30 дневна гаранция за връщане на парите /замяна, безпроблемна гаранция 24 месеца, доживотна поддръжка на клиенти, своевременен отговор в рамките на 12 часа. ? Висококачествен материал : хромиран метал + PC; Размери : 1 см x 2,5 см; Визуално ви предупреждава за ниско налягане в гумите. ? Тези капачки за налягането в автомобилните гумите са подходящи за 32 паунда на квадратен инч (2,2 бар) автомобил, мотоциклет, велосипед и така нататък. ? Шапки на налягането на въздуха в гумите помагат да се избегне преждевременно износване на гумите или на емисиите се дължи на недостатъчно изпращане на гуми, повишаване на горивната ефективност, безопасност и поддръжка, удължават живота на гуми. ? Зелена/жълта/червена система показва нивото на правилното напомпване на гумите.В съответствие с цвета на разпознаване за показване на налягането в гумата, зелен показва, че налягането в гумите, нормално, жълто показва, че натискът на 10% по-ниски от стандартните, червен предупреждава, че натискът върху 25% по-ниски от стандартните. ? На помещение включва : капачки за налягането в гумите * 4, анти-кражба ядки * 4, малък гаечен ключ * 1. ? Послепродажная гаранция : Купи с увереност, KRUMI предлага 30 дневна гаранция за връщане на парите /замяна, безпроблемна гаранция 24 месеца, доживотна поддръжка на клиенти, своевременен отговор в рамките на 12 часа.

Декларирани характеристики