.

Футболна Капповая защита ZAKVOP с Каишка, Дишаща Футболна Капповая защита за младежи и възрастни, Защита на зъбите и устните, Мундштуки Футболни (Хром Розов)

Футболна Капповая защита ZAKVOP с Каишка, Дишаща Футболна Капповая защита за младежи и възрастни, Защита на зъбите и устните,

BGN 14.37

Сума
Налично за поръчка

Дърво 【Уникална атмосфера】 Тази спортна капповая защита придава стилен вид на вас или на децата си на корта, благодарение на защитата на устата.Устата охрана са подходящи както за младежи, така и за възрастни.Ние предлагаме няколко стилове по ваш избор. 【Удобно решение】 Широко отворени дупка увеличава пропускателната способност на въздушния поток и осигурява на играча получаване на по-големи количества кислород по време на игра.Защита от ухапване е направена от висококачествен хранителен TPA, който е здрав и сигурен. 【Добра засаждане】 Футболен накрайника подходящ както за възрастни, така и младежи.Температура на кипене не се изисква. 【Каишка за каска】 Каишка за футболен шлем улеснява работата по време на почивка и извън корта, дръж го на каска, и всичко е готово. 【Гарантирано качество】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всички въпроси, свързани с тази устата охрана за възрастни и младежи.Ние ще се радвам да получа от вас весточку. 【Уникална атмосфера】 Тази спортна капповая защита придава стилен вид на вас или на децата си на корта, благодарение на защитата на устата.Устата охрана са подходящи както за младежи, така и за възрастни.Ние предлагаме няколко стилове по ваш избор. 【Удобно решение】 Широко отворени дупка увеличава пропускателната способност на въздушния поток и осигурява на играча получаване на по-големи количества кислород по време на игра.Защита от ухапване е направена от висококачествен хранителен TPA, който е здрав и сигурен. 【Добра засаждане】 Футболен накрайника подходящ както за възрастни, така и младежи.Температура на кипене не се изисква. 【Каишка за каска】 Каишка за футболен шлем улеснява работата по време на почивка и извън корта, дръж го на каска, и всичко е готово. 【Гарантирано качество】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всички въпроси, свързани с тази устата охрана за възрастни и младежи.Ние ще се радвам да получа от вас весточку.Ако търсите каппу за футбол и за възрастни / като за по-добра защита на вашите устни и зъби, това е чудесен избор на футболна екипировка.Тип : устата охрана на Спортни Размер : 3,2 "x2.8" Тегло : 0,1 £ Материал : Храни термопластичная гума.

Декларирани характеристики