.

Aramox Аспиратор Наредба Панти, Съвет волан тяга, Разделител, Гребец Края на кормилната тяга за Кола, Инструмент за Извличане на Топка на главата (# 1)

Aramox Аспиратор Наредба Панти, Съвет волан тяга, Разделител, Гребец Края на кормилната тяга за Кола, Инструмент за Извличане

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Високо качество : Този гребец накрайници на пръти, изработени от много устойчив на опън на метала, точна дизайн, не е податлив на корозия и износване, траен и здрав 3 размер по избор : размера на гребец вертикални наредба на пантите-дупка : приблизително 19 мм/0,7 инча, дълбочина на отвора : около 24 мм/0,9 инча. Размер гребец малкия наредба на пантите-Обръщане на челюстите : приблизително 28 мм/1,1 инча, дълбочина на вратата : приблизително 55 мм /2,2 инча. Размер гребец голям наредба на пантите-Обръщане на челюстите : около 33 мм / 1,3 инча, дълбочина на вратата : около 64 мм / 2. За получаване на по-приложими модели, моля, обърнете се към подробно описание.Многофункционален аспиратор с топка глава : Сепаратори кълбовидни на пантите, използвани за бързото и лесно клон конектор кълбовидни на пантите.Също така се използва за разделяне на сметка направляващи пръти и монтажни стабилизатори щанги.Лекотата на използване и съхранение : Премахване на ядрото сферични на различни автомобили.Без увреждане на обувки и други подробности. Гаранция 100% : Нашият гаранционният срок е 12 месеца.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, те своевременно ще ви даде решение.Високо качество : Този гребец накрайници на пръти, изработени от много устойчив на опън на метала, точна дизайн, не е податлив на корозия и износване, траен и здрав. 3 размер по избор : размера на гребец вертикални наредба на пантите-дупка : приблизително 19 мм/0,7 инча, дълбочина на отвора : около 24 мм/0,9 инча. Размер гребец малкия наредба на пантите-Обръщане на челюстите : приблизително 28 мм/1,1 инча, дълбочина на вратата : приблизително 55 мм /2,2 инча. Размер гребец голям наредба на пантите-Обръщане на челюстите : около 33 мм / 1,3 инча, дълбочина на вратата : около 64 мм / 2. За получаване на по-приложими модели, моля, обърнете се към подробно описание.Многофункционален аспиратор с топка глава : Сепаратори кълбовидни на пантите, използвани за бързото и лесно клон конектор кълбовидни на пантите.Също така се използва за разделяне на сметка направляващи пръти и монтажни стабилизатори щанги.Лекотата на използване и съхранение : Премахване на ядрото сферични на различни автомобили.Без увреждане на обувки и други подробности. Гаранция 100% : Нашият гаранционният срок е 12 месеца.

Декларирани характеристики

Condition:
Brand New
Material:
Metal
Optional Type:
vertical ball joint puller(#1), small ball joint puller(#2), large ball joint puller(#3)
vertical ball joint puller size:
Opening:
Approx 19mm/0.7in
Opening deep:
Approx 24mm/0.9in
Throat depth:
Approx 50mm/2in
Small ball joint puller size:
Jaw spread:
Approx 28mm/1.1in
Throat depth:
Approx 55mm/2.2in
Screw Length:
Approx 100mm/3.9in
Large ball joint puller size:
Jaw spread:
Approx 33mm/1.3in
Throat depth:
Approx 64mm/2.5in
Screw Length:
Approx 90mm/3.5in
Package Weight:
Approx 478g(#1), 466g(#2), 8820g(#3)
Package List:
1 * ball joint puller: