.

5 Бр. Калъф за Samsung Galaxy A14 5G Сублимационный калъф с термопресс-заготовки За печат, Калъфи за телефони Направи си сам, мека гума устойчива на плъзгане + твърд КОМПЮТЪР, ?

5 Бр. Калъф за Samsung Galaxy A14 5G Сублимационный калъф с термопресс-заготовки За печат, Калъфи за телефони Направи си сам,

BGN 9.59

Сума
Налично за поръчка

[Съвместим с] Този калъф за телефон сублимация печат съвместим с Samsung Galaxy A14 5 GВсяка кутията на телефона се предлага с висококачествена алуминиева вложка за сублимация. 5 * празен калъф за телефон, достатъчно на брой, за да отговори на вашите нужди в замяна и ежедневна употреба. [ИНДИВИДУАЛЕН калъф за телефон] Персонализирани калъф за сублимация, предназначени за Samsung Galaxy A14 5 G.Направи си сам всяко изображение, което ти харесва, и направете своя калъф за вашия телефон уникален.Можете също така да зададете своя собствена желаната фигура като подарък за Хелоуин, Коледа или Деня на благодарността, за приятелите си, семейството и любимите си. [Материал на ПРЕМИУМ] е Изработен от висококачествен мек материал TPU, осигурява добра амортизирующую защита от удари и надраскване.Лесно се установява и отстранява.Мини ивици от двете страни предпазват телефона от падане. [Устойчив на удари калъф за ТЕЛЕФОН] Гъвкава рамка кръг на всички ъгли и ръбове, осигуряващи вашия телефон цялостна защита.Повдигна 1 мм скосен ръб предпазва екрана по-надеждно.Перфектният силует за лесен достъп до всички бутони, контроли и портове. [ТОПЛО СЪВЕТ] Преди сублимация със собствените си ръце, моля, повдигна самозалепваща се лента с алуминиево плоча.Снимки на корпуса на телефона са само за илюстрация, а в комплекта не са включени.При предаването на топлина от време може да бъде 80-120 с, температурата - 350-400 F. [Съвместим с] Този калъф за телефон сублимация форма е съвместим с Samsung Galaxy A14 5 G.Всяка кутията на телефона се предлага с висококачествена алуминиева вложка за сублимация. 5 * празен калъф за телефон, достатъчно на брой, за да отговори на вашите нужди в замяна и ежедневна употреба. [ИНДИВИДУАЛЕН калъф за телефон] Персонализирани калъф за сублимация, предназначени за Samsung Galaxy A14 5 G.Направи си сам всяко изображение, което ти харесва, и направете своя калъф за вашия телефон уникален.Можете също така да зададете своя собствена желаната фигура като подарък за Хелоуин, Коледа или Деня на благодарността, за приятелите си, семейството и любимите си. [Материал на ПРЕМИУМ] е Изработен от висококачествен мек материал TPU, осигурява добра амортизирующую защита от удари и надраскване.Лесно се установява и отстранява.Мини ивици от двете страни предпазват телефона от падане.

Декларирани характеристики