.

YHQSYKS Декоративно Десктоп Украса за Коледното църквата в Селски стил с led Подсветка – Зимна Коледна Начало Декор, игри на Декорация от Малки Вятърни електрически Кр?

YHQSYKS Декоративно Десктоп Украса за Коледното църквата в Селски стил с led Подсветка – Зимна Коледна Начало Декор, игри

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

☃ Формулиран производство : Всеки коледен фенер е изработена от PVC-материал, който е бил строго тествана, преди да изпратите от заводаТънка работа, надеждно качество, което е много издръжлив. ☃ Коледен дизайн : Когато са запалени светлини, танци искрящи снежинки.Снежен човек се къпе в топлите светлината, сияеше искрящимся светлина, което е много красиво и създава приказна атмосфера Коледа.Той със сигурност ще бъде връхната точка на коледната украса, донесе много топлина и щастие за вашето семейство. ☃ Лесна употреба : използвайте 3 батерии (не са включени в комплекта), и в долната част на фенера има превключвател за включване / изключване на ръчно управление, което позволява отваряне и затваряне на фенер; Повече никакви объркващи кабели или проблеми с намирането на обекти. ☃ Широко се използва : Този коледен лампа може да се закача навсякъде.Например, една спалня, дневна, баня, камина и т. Освен това, това е идеален подарък за приятели, деца и родители.Тя може да се използва като нощни лампи за деца. ☃ Нашата гаранция за : - удовлетворяване на нуждите на клиентите винаги е наш основен приоритет.Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, уведомете ни, и нашият отдел за поддръжка на клиенти ще ви помогне възможно най-скоро.Поръчайте сега, за да украсят си за сладък дом по нов начин. ☃ Внимателно формулиран производство : Всеки коледен фенер е изработена от PVC-материал, който е бил строго тествана, преди да изпратите от завода.Тънка работа, надеждно качество, което е много издръжлив. ☃ Коледен дизайн : Когато са запалени светлини, танци искрящи снежинки.Снежен човек се къпе в топлите светлината, сияеше искрящимся светлина, което е много красиво и създава приказна атмосфера Коледа.Той със сигурност ще бъде връхната точка на коледната украса, донесе много топлина и щастие за вашето семейство. ☃ Лесна употреба : използвайте 3 батерии (не са включени в комплекта), и в долната част на фенера има превключвател за включване / изключване на ръчно управление, което позволява отваряне и затваряне на фенер; Повече никакви объркващи кабели или проблеми с намирането на обекти. ☃ Широко се използва : Този коледен лампа може да се закача навсякъде.Например, една спалня, дневна, баня, камина и т. Освен това, това е идеален подарък за приятели, деца и родители.Тя може да се използва като нощни лампи за деца.

Декларирани характеристики