.

WOMHOPE Стъклен Ковчег За Бижута С Релефни, Финансирани, Украшение, Контейнер За Съхранение, Употреба, Кристален Банка за Бонбони, Купата с Капак, Сахарница (Розово цве?

WOMHOPE Стъклен Ковчег За Бижута С Релефни, Финансирани, Украшение, Контейнер За Съхранение, Употреба, Кристален Банка за Бонбони,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 - МАТЕРИАЛ на ПРОДУКТА : Изработен е от висококачествено прозрачно стъкло с повдигнат точка, здрав и издръжлив на употреба 2 - ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН : отгоре е глазура, порцелан изработени ръчно с златисто рисувани под формата на рози в кръгла форма и подпухнали банкова сметка, грах. много елегантен и модерен украса ще направите дома си по-привлекателен, луксозен, артистични, ретро и очарователна. 3 - МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : може да използвате това трезора като подарък кутия за съхранение на бижута, за да се съхраняват и някои любопитни факти, които лесно се губи, като например пръстени, колиета, щипки, игли за коса и така нататък.Тя може да се използва като кутии за бонбони, храни, бисквити, шоколад и т.В допълнение към цветята и други бижута сватба бюфет, сувенирам за партита, булчински душ, рожден ден и т. ЛЕСЕН за почистване : за възможно най-добрата грижа препоръчва се ръчно пране.Моля, при необходимост, използвайте мека губчатую четка или мека влажна кърпа, за да се предотврати появата на драскотини и счупвания. 5-Размер : Височина : 3,74 инча / ч/Диаметър : 3,14 инча / ч (при ръчно измерване на допуска грешка). 1 - МАТЕРИАЛ на ПРОДУКТА : Изработен е от висококачествено прозрачно стъкло с повдигнат точка, здрав и издръжлив на употреба.

Декларирани характеристики