.

Cabilock 6 бр. Стенен Декор, Стенни Закачалка за дрехи, s-Образни Куки от Неръждаема Стомана, Кука за дрехи, Закачалка за чанти, Куки за стенни Закачалки, Компактен, с монт?

Cabilock 6 бр. Стенен Декор, Стенни Закачалка за дрехи, s-Образни Куки от Неръждаема Стомана, Кука за дрехи, Закачалка за чанти,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

МЕТАЛНИ S-образни куки - Кухненски куки - Стенен куки помагат да организирате нещата, добави пикантност към вашия коридора, спалня, санитарен възел, стая в хотел или офисМОДЕРНИТЕ СТЕННИ КУКИ - Лесен за използване, мултифункционална кука, здрав и практичен, с висока носеща способност.СТЕНЕН КУКИ ЗА ДРЕХИ, ЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ CAT - ? Тези куки в котешка форма, широко се използват в различни гладки повърхности като тухла, плочки, стъкло, метал, дървени врати, панели, неръждаема стомана, пластмаса.СТЕНЕН КУКИ ЗА ЧАНТИ - както в банята, така и на кухнята могат да бъдат трайно прикрепени към различни гладки материали.Моля, почистете и подсушете стената, преди да инсталирате.КУКИ за панталони - Закачалка за кепок - Тези куки са произведени от висококачествена неръждаема стомана, износостойки, са устойчиви на високи и ниски температури и не изчезват с времето.МЕТАЛНИ S-образни куки - Кухненски куки - Стенен куки помагат да организирате нещата, добави пикантност към вашия коридора, спалня, санитарен възел, стая в хотел или офис.МОДЕРНИТЕ СТЕННИ КУКИ - Лесен за използване, мултифункционална кука, здрав и практичен, с висока носеща способност.СТЕНЕН КУКИ ЗА ДРЕХИ, ЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ CAT - ? Тези куки в котешка форма, широко се използват в различни гладки повърхности като тухла, плочки, стъкло, метал, дървени врати, панели, неръждаема стомана, пластмаса.СТЕНЕН КУКИ ЗА ЧАНТИ - както в банята, така и на кухнята могат да бъдат трайно прикрепени към различни гладки материали.Моля, почистете и подсушете стената, преди да инсталирате.КУКИ за панталони - Закачалка за кепок - Тези куки са произведени от висококачествена неръждаема стомана, износостойки, са устойчиви на високи и ниски температури и не изчезват с времето.Пратката включва 6 х куки за дрехи Характеристики -Цвят : монтиране на куката за кърпи в различни цветове -Материал : Кука за антре от неръждаема стомана-Тънък полиране осигурява гладка повърхност без никакви чеп, така че можете да го използвате с доверие. -Този чудесен стил на стените куки е лепкава, така че можете лесно да инсталирате на кука на стената или сладко вратите куки за ключове за стена. - Благодарение на използването на добри материали премиум-клас куката е здрава и износостойкую винтажную стенни закачалка.98 X0 декоративна кука. - Лесен за употреба, богат на функции кука, здрав и практичен, а също и притежава висока носеща способност закачалки за дрехи за котки.

Декларирани характеристики