.

Фокус Боб Перуки, изработени от Човешка Коса с бретон 10 Инча Омбре Кафяв Кратък Боб Перуки С Бретон От Човешка коса 130% Плътност (Омбре Кафяво, TT1B/30 цвят)

Фокус Боб Перуки, изработени от Човешка Коса с бретон 10 Инча Омбре Кафяв Кратък Боб Перуки С Бретон От Човешка коса 130%

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

❤️ ПЕРУКИ С бретон : къса перуки-каре с бретон за млади момичета и жениДиректен текстура, цвят яки, натурална и супер мека, лесна поддръжка. ❤️ Качество и дължина на косата : перуки, изработени от 100% човешка коса с бретон с дължина 10 инча.Създайте естествената линия на растежа на косата, за да перуки изглеждат естествено. ❤️ Шапка за перука : среден (21,25-23 инча), перука с 2 еластични джапанки, размер шапки може да се регулира с помощта на регулируеми презрамки, за да съответства на броя на хората. ❤️ Цвят на косата : омбре кафяво, TT1 B/30 цвят на човешка коса, можете да ги боядисване, изправяне, къдри. ❤️ Време за доставка : обикновено е 1-4 работни дни преди датата на пристигане. връщане без причина в рамките на 30 дни, само при условие, че косата се намират в първоначалното им състояние. Вас ви очаква на 24-часово професионално обслужване на клиентите.

Декларирани характеристики