.

5 БР. Алуминиев Радиатор Радиатор Модул за Охлаждане на Ребрата на Радиатора на Охладителя Ребро за Фен на Печатна платка, 40x20x40 мм Радиатор Топлина (черен)

5 БР. Алуминиев Радиатор Радиатор Модул за Охлаждане на Ребрата на Радиатора на Охладителя Ребро за Фен на Печатна платка, 40x20x40

BGN 3.30

Сума
Налично за поръчка

Добра топлопроводимост : такса радиатора е направена от висококачествен алуминиев материал с добра топлопроводимостНАМАЛЯВАНЕ на ОТОПЛЕНИЕ : Алуминиев радиатор може да намали риска от излизане на оборудването от повреда поради прегряване.Лесна инсталация : лента в задната част, може да бъде закрепена директно към радиатора, който се нуждае от отводе топлина, бърз монтаж.СПЕСТЯВАНЕ на пространство : специален дизайн на алуминиеви радиатори позволява да се увеличи площта, контактирующей с охлаждащ въздух.Компактен размер : радиаторный охладител е с ниско тегло и компактни размери, може да се използва в приложения, където тегло е голям проблем. Произведени от висококачествен алуминиев материал с добра топлопроводимост. Може да намали риска от повреда на оборудването поради прегряване. Лек и се използва в приложения, където теглото е голям проблем. Специална конструкция увеличава площта, контактирующей с охлаждащ въздух. Залепваща лента на гърба, може да бъде директно закрепена на продукта, което се нуждае от отводе топлина, ръководство за бързо инсталиране. Подходящ за Raspberry Pi 1 поколение/2 поколение/3 поколение, декодери, светодиоди, плейър, рутер, система за сигурност, на процесора, чип, за северния и южния мост, радиатор IC, модул MOS, триода, източник на захранване, електронна тръба, платка захранване на печатна платка, памет, ел. уреди, разсейване на топлината на електронни компоненти.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Радиатор за охлаждане Модел : TP40 x 20 x 40 Размер на радиатора : приблизително 40x20x40 мм /1,6 x 0,8 x 1.6 инча Цвят на радиатора : черен / сребрист (по избор) Материал : 6063-T5 висококачествени Екструдирани алуминиеви профили Монтаж на : тиксо Осъществяване Списък : 5 х радиатор за охлаждане.

Декларирани характеристики