.

Химиотерапевтическая шапчица на главата си от рак, етническа артистична, предварително завязанная, скрученная коса, лентата за глава, тюрбан, шапки, химиотерапевт?

Химиотерапевтическая шапчица на главата си от рак, етническа артистична, предварително завязанная, скрученная коса, лентата

BGN 0.89

Сума
Налично за поръчка

100% ПолиестерЗакопчалката на копчета. 【Лесно да се регулира】 : регулируема шапка с начесом идва с еластична лента и каишка отзад, което позволява да се връзвам каишка за гъста засаждане, един размер подходящ за повечето жени и мъже с различни видове глави и прически. ==== бейзболна шапка, ежедневни шапка, мъжки филц шапки, мъжки шапки, шапки за риболов, шапки за мъже, шапки за жени, модни шапки за мъже, слънцезащитни шапки за мъже, шапки за жени, шапки за мъже, плажни шапки за жени, каубойски шапки за жени, слънчеви шапки за мъже. 【Перфектен цвят】 : Предназначен за унисекс, нашите шапки се предлагат в различни цветове, подходящи за вашата индивидуалност. ==== мъжки шапки за голф, дамски шапки за голф, мъжки шапки за голф, слънчеви шапки за голф, шапки за голф, шапки за голф, мъжки смешни шапки за момчета, мъжки шапки и шапки за момичета, дамски шапки и шапки, шапки за мъже, шапки за газетчиков, дамски шапки от слънцето, улични шапки за жени, улични шапки за мъже, слънцезащитни шапки за рибар. 【Случаи】 : Незаменима в ежедневието си, можете да да го носят на каяк или в походи, чудесно за джогинг, пешеходен туризъм, колоездене, работа в градината и ежедневието, на излизане за работа, посещението на бейзболни мачове, също се нуждаят от такава шапка.==== шапки с регулируема облегалка, шапки с регулируема облегалка, мъжки шапки с регулируема вкара облегалка, мъжки шапки и шапки с регулируема облегалка, каубойски шапки за мъже, каубойски шапки за мъже, шапки шофьори на камиони, филц шапки за жени, шапки за жени, модни шапки-кофи за мъже. 【Най-добрият подарък】 : Страхотна идея за подарък за деня на майката, деня на бащата, рожден ден, Коледа, за вашето семейство и приятели.==== шапки за жени с дупка за cauda equina, градинска шапка, улични шапки за жени, солнцезащитная шапка за мъже, мрежести шапки за мъже, мрежести шапки, мрежести шапки за жени, бродирани бейзболни шапки, бродирани бейзболни шапки, мъжки шапки за татко, мъжки шапки за татко, дамски шапки, за баща, мъжки графични реколта шапки за жени, реколта шапки за мъже, шапки за мъже, дамски превръзки за жените. 【Услуги】 : Ние гарантираме на клиентите най-добрата услуга, всички проблеми ще бъдат решени в рамките на 24 часа. ==== бейзболни шапки, бродирани, за жени, модни шапка за татко, черна шапка, за баща, реколта шапки за мъже, бейзболна шапка, реколта шапки за мъже, бейзболни шапки с бродерия, унисекс, реколта шапки, реколта шапки за мъже, превръзки за шофьори на камиони, мъжки превръзка на главата, женски нескользящие превръзка на главата, дамски превръзки за косата, дамски модни превръзки с възел, женски перуки, дамски спортни ленти за глава.

Декларирани характеристики