.

Устройство за джобен дупки с регулируем ъгъл на наклона 15° с помощта на инструменти за пробиване под ъгъл скоба тренировки.

Устройство за джобен дупки с регулируем ъгъл на наклона 15° с помощта на инструменти за пробиване под ъгъл скоба тренировки.

BGN 23.09

Сума
Налично за поръчка

Локатор наклонени дупки : Локатор е изработен от отлично ABS-пластмаса, малки и леки, твърди и износостойкого, използва се за снаждане на мебели и дървен материалС ясна мащаб : Локатор наклонени отвори оборудван с ясни метрика и инчови скали, които могат да се регулират в подходящо положение в зависимост от дебелината на дървото.Дизайн на отвора за чип : Дизайн на отвора за отстраняване на стружки увеличава времето за отстраняване на стружки, ускорява пробиване и спестява време.Обхват на регулиране : Чрез проекти с няколко слота за карти памет диапазон на регулиране е 12-38 мм и широк спектър на приложение. Пробиване под ъгъл 15 градуса : между сверлом и метални водачи дупка не е дупка, и в чинията може лесно да пробия наклон на дупката под ъгъл от 15 градуса. Вграден магнит : Локатор дупки снабден с вграден магнит, който може да се използва с клипс за по-трайно задържане на дървесина и повишаване на ефективността на щамповане.Параметри : Тип на продукта : Комплект за чифт дупки Материал : ABS + легированная стомана, локатор дупки, Цвят : оранжево и черно Мащаб : Метричен + имперски Диапазон на настройка : приблизително 12-38 мм / 0,5-1,5 Дължина на свредло : около 241 мм / 9,5 Размер на тренировка : около 9,5 мм / 0,4 инча съдържание на Пакета : 1 х локатор наклонени отверстий1 x Зажим1 x Сверло1 x шестостенния ключ1 x Стопор1 x комплект аксесоари (мъничета и винтове, на случайни числа).

Декларирани характеристики

Item Type:
Pocket Hole Jig Kit
Material:
ABS + alloy steel
Hole Locator Color:
Orange and black 
Scale:
Metric + Imperial
Adjustable Range:
Approx. 12-38mm / 0.5-1.5in
Clamp Length:
Approx. 241mm / 9.5in
Drill Bit Size:
Approx. 9.5mm / 0.4in
Package List:
1 x Oblique Hole Locator1 x Clamp1 x Drill Bit1 x Hex Wrench1 x Stopper1 x Accessory Package(Plugs and screws, random number)