.

WOGQX 5-Ярусная Кухненски Остров Сервировочная Количка Полк за микровълнова Печка Универсална Стоманена полици за съхранение с 3 чекмеджета, Универсални Заключващи ?

WOGQX 5-Ярусная Кухненски Остров Сервировочная Количка Полк за микровълнова Печка Универсална Стоманена полици за съхранение

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

* Здрава метална конструкция : Тази универсална количка добре конструирана от висококачествени метални материали, с черно покритие, е здрав, сверхпрочностью и защита от корозия 3 дълбоки телени мрежести кошници са на ръба на височина 3,5 инча, който ефективно предотвратява падането на предмети. * Размер : 124x 49x 32 см, 142x 58x 35 см, Цвят : черен. * Елегантен и практичен дизайн : Силово покритие прави този рафт за съхранение на дома, защитени от корозия и влага.Зъбно колело фехтовка и плътна конструкция от желязна мрежа предотвратяват изместването и пуснете елементите. * Сила и издръжливост : Нашите стелажи са изработени от сгъсти метална квадратна тръба и гладка и внимателно обработен окото.Всяка полк е предназначен за тегло до 50 кг за поставяне на различни предмети.Този рафтове за съхранение ще ви предложим решение за дългосрочно съхранение.Разполага с 4 гладки всенаправленными колела повишена здравина, от които 2 запираются, помощни дръжки за лесно преместване и пода без драскотини. * Многофункционална и полезен : може да се използва като рафт за обувки, полици за съхранение в гардероба, полици за съхранение в кухнята, срок на съхранение в коридора, дори полк за саксии.Можете да го използвате у дома, в офиса, на общежитието, на открита тераса или в градината.Това е универсален багажник за съхранение. * Здрава метална конструкция : Тази универсална количка добре конструирана от висококачествени метални материали, с черно покритие, е здрав, сверхпрочностью и защита от корозия. 3 дълбоки телени мрежести кошници са на ръба на височина 3,5 инча, който ефективно предотвратява падането на предмети. * Размер : 124x 49x 32 см, 142x 58x 35 см, Цвят : черен. * Елегантен и практичен дизайн : Силово покритие прави този рафт за съхранение на дома, защитени от корозия и влага.Зъбно колело фехтовка и плътна конструкция от желязна мрежа предотвратяват изместването и пуснете елементите. * Сила и издръжливост : Нашите стелажи са изработени от сгъсти метална квадратна тръба и гладка и внимателно обработен окото.Всяка полк е предназначен за тегло до 50 кг за поставяне на различни предмети.Този рафтове за съхранение ще ви предложим решение за дългосрочно съхранение.Разполага с 4 гладки всенаправленными колела повишена здравина, от които 2 запираются, помощни дръжки за лесно преместване и пода без драскотини. * Многофункционална и полезен : може да се използва като рафт за обувки, полици за съхранение в гардероба, полици за съхранение в кухнята, срок на съхранение в коридора, дори полк за саксии.

Декларирани характеристики