.

Каменен Конус Monademo, Керамични Дифузор Етерично Масло, Овлажнител на Въздуха 160 мл Ултразвукова Маслен Дифузер за Арамотерапии (Бял)

Каменен Конус Monademo, Керамични Дифузор Етерично Масло, Овлажнител на Въздуха 160 мл Ултразвукова Маслен Дифузер за Арамотерапии

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

♨ Чиста артистичност - ние са се опитали да отпечатате марка на корицата, но в крайна сметка са се отказали, тъй като искаме да се запази чиста артистичност на този продукт ♨ Обновяване Функция за добавяне на дистанционно управление (управление на голям / малък мъгла), по-голям обем с помощта на 160 мл мъгла, дълбока хидратация, тиха работа. ♨ Е изработен от висококачествена керамична обвивка, която можете да използвате за декорация на дома, е истинско произведение на изкуството. ♨ Липсва функция за изключване защита от вода при липсата на вода в машината или безводности. ♨ Нашият магазин обещава безплатна гаранция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ♨ Функция ароматерапия, добавете етерично масло, което ви харесва, по всяко време, че може да се отбивате от напрегнато настроение и премахване на депресия. ♨ Чиста артистичност - ние са се опитали да отпечатате марка на корицата, но в крайна сметка са се отказали, тъй като искаме да се запази чиста артистичност на този продукт. ♨ Обновяване Функция за добавяне на дистанционно управление (управление на голям / малък мъгла), по-голям обем с помощта на 160 мл мъгла, дълбока хидратация, тиха работа. ♨ Е изработен от висококачествена керамична обвивка, която можете да използвате за декорация на дома, е истинско произведение на изкуството. ♨ Липсва функция за изключване защита от вода при липсата на вода в машината или безводности. ♨ Нашият магазин обещава безплатна гаранция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ♨ Функция ароматерапия, добавете етерично масло, което ви харесва, по всяко време, че може да се отбивате от напрегнато настроение и премахване на депресия.

Декларирани характеристики