.

Мрежата Goede Vangst летят риболов. Сак за разтоварване на риба с магнитен заключващ механизъм. Окото включва рулетка. Идеален за риболов на сьомга, пъстърва, риба или ша?

Мрежата Goede Vangst летят риболов. Сак за разтоварване на риба с магнитен заключващ механизъм. Окото включва рулетка. Идеален

BGN 12.60

Сума
Налично за поръчка

Мрежа с голям капацитет - Независимо от това, те хвана ли риба в потока или на реката, найлон мрежата Goede Vangst ще ви помогне да метали и скъпоценни камъни по-голяма рибаНашата 14-инчов мрежата за риболов риболов, летят, идеален за риболов на сьомга, костур, пъстърва или шаран. Освен това, тази голяма мрежа, покрита с гума, която предпазва вашата риба от повреди.Лесен за използване - Улов на риба като професионалист с помощта на нашата лека и компактна сачка за риболов на пъстърва.Удобна конструкция на този риболовен инструмент помага да запази равновесие по време на прехода уейд.На неговата дървена дръжка може да се използва всяка ръка, която ви позволява да отделите повече време на риболов и по-малко се занимавам със своите дрешки.Надеждно закрепване на магнитна мрежа - никога повече не се тревожете за загубата на своите принадлежности за риболов риболов, летят.Нашите риболовни мрежи са мощен магнитен фиксатор, с тегло 7 килограма, приложено към намотанному веригата.Алуминиев карабинер дава възможност за обзавеждане прикачите сак за риболов на пъстърва до жилету, колан или раница.Измерете своя улов точно сега - Следвайте впечатление на приятелите си толкова огромна сьомга или пъстърва, за да намеря които сте прекарали цял ден.В нашите рибарски мрежи, вградени риболовна измерване на лента с дължина 17 инча (42 см), така че да можете бързо и лесно да се измери улов, докато той все още се намира в мрежата.Здрав и издръжлив, ще можете да се наслаждавате на рыболовным дрешки Goede Vangst в продължение на дълго време.Нашите риболовни мрежи с дървени дръжки са здрави рамки от масивно дърво и прозрачно финишно покритие.Мрежата се характеризира с голяма якост, което ги прави подходящи за риболов в сладка или морска вода.Мрежа с голям капацитет - Независимо от това, те хвана ли риба в потока или на реката, найлон мрежата Goede Vangst ще ви помогне да метали и скъпоценни камъни по-голяма риба.Нашата 14-инчов мрежата за риболов риболов, летят, идеален за риболов на сьомга, костур, пъстърва или шаран. Освен това, тази голяма мрежа, покрита с гума, която предпазва вашата риба от повреди.Лесен за използване - Улов на риба като професионалист с помощта на нашата лека и компактна сачка за риболов на пъстърва.Удобна конструкция на този риболовен инструмент помага да запази равновесие по време на прехода уейд.

Декларирани характеристики