.

NOYITO DRV8833 1.5 A 2-Канална платка тип на двигателя за постоянен ток Модул с двигателя сверхмалого обема на Входно напрежение от 3 до 10 В (опаковка от 2)

NOYITO DRV8833 1.5 A 2-Канална платка тип на двигателя за постоянен ток Модул с двигателя сверхмалого обема на Входно напрежение

BGN 4.43

Сума
Налично за поръчка

Изходен ток на един мост H : 1,5 А, може да доведе до действие 2 двигателя-редуктор за постоянен ток Вградена защита от претоварване работен ток, късо съединение, заключване undervoltage и прегряване.С ниска консумация на енергия в режим на заспиване.Приложение : може да се сложи в действие двигатели за постоянен ток с напрежение до 1,5 А и 4-жични засилване на двигатели. Размер : 18,5 * 16 mm. Входно напрежение : 3-10 Век Изходен ток на един мост H : 1,5 А, може да доведе до действие 2 двигателя-редуктор за постоянен ток. Вградена защита от претоварване работен ток, късо съединение, заключване undervoltage и прегряване.С ниска консумация на енергия в режим на заспиване.Приложение : може да се сложи в действие двигатели за постоянен ток с напрежение до 1,5 А и 4-жични засилване на двигатели. Размер : 18,5 * 16 mm. Входно напрежение : 3-10 Век Характеристики : Изходен ток с един мост H : 1,5 А, може да доведе до действие 2 двигателя-редуктор за постоянен ток. Вградена защита от претоварване работен ток, късо съединение, заключване undervoltage и прегряване.С ниска консумация на енергия в режим на заспиване.Приложение : може да се сложи в действие двигатели за постоянен ток с напрежение до 1,5 А и 4-жични засилване на двигатели. Размер : 18,5 * 16 mm Входно напрежение : 3-10 В Указания за употреба : Най-ниското ниво-това е режим на заспиване (трябва да прекъснете за кратко паяное връзка J2 по модул) OUT1, 0 UT2-това е едностранно H-мост, както и съответния контрол-IN1, IN2. OUT3, 0 UT4 - това е вторият H-мост, както и съответния контрол - IN3, IN4. ПЕЕ е събота и неделя сигнал на защита и по подразбиране не се използва.VCC - това входно напрежение от 3 до 10 Век GND заземен.Комплектът включва : 2 елемента Такса е с 2-канален на двигателя за постоянен ток NOYITO DRV8833 1.

Декларирани характеристики