.

T. V. V Модерен Двойна Носене Молокоотсос Hands Free LCD, Автоматичен Безжичен Преносим Молокоотсос За кърмене с усилвател, Безжичен Електрически Молокоотсос Без ръце, 2 оп?

T. V. V Модерен Двойна Носене Молокоотсос Hands Free LCD, Автоматичен Безжичен Преносим Молокоотсос За кърмене с усилвател,

BGN 49.99

Сума
Налично за поръчка

【Носене на преносим Молокоотсос】Малък молокоотсос много лека и удобна за кърмещи майки в пътуване и по време на работаЕргономичен дизайн дава възможност за заети майки използват молокоотсос за извършване на определени работи, като например почистване, четене, готвене, сърфиране в интернет, йога и т. Молокоотсос, напълно освобождающий ръце, са координирани грижи за бебето и ежедневните дела, което повече спокойствие.Безжична молокоотсос ще направи процеса на сцеживания мляко за жените е по-приятно. 【Интелигентен автоматичен молокоотсос】 Носене молокоотсос T. Fashy е снабден с 3 режими с функция памет; Режим на масаж : смягчите гърдите, за да се ускори притока на мляко преди сцеживанием; Режим за смучене : симулира истинска честотата и силата на смучене на бебето, внимателно и ефективно отсасывает мляко.Интелигентен автоматичен режим : започва с масаж, след 2 минути, автоматично преминава в режим на сцеживания гърдите, а след 30 минути автоматично изключване. 9 нива на регулиране на интензивността ви позволяват по-добре да оптимизирате комфорта на доенето на майката. 【Безопасен, удобен и безболезнен молокоотсос】 Всички детайли, които в контакт с гърдите и млякото, са направени от много мек хранително силикон, не съдържат BPA, много са безопасни за деца и възрастни.Оптимизирана честота сцеживания позволява не само ефективно изпразване на гърдите, но и осигурява безболезненность и комфорт.Носене на електрически молокоотсос е предназначен за осигуряване на майки на цялостен комфорт и сцеживания на ниво на спа.Технология, улесняваща хранене, е нашата постоянна цел. 【Супер тихо и лесно моющийся помпа за кърмене】 Благодарение на иновативната технология на ниво на звука под 40 db, така че детето да не бъде събуден от при използване на устройство за кърмене / помпа.Всяка част на електрически молокоотсосов може да бъде гъвкаво събира и да бъде разглобена.С изключение на електрически части, всички други подвижни части за лесно почистване, за всяко ваше ползване е чист и гигиеничным. 【Най-добрите помпи за кърмене】 До този ел. помпа за кърмене ние сме предвидили множество аксесоари, в това число 10 мешочков за съхранение на кърмата, с по 2 клапана птицечовка, 2 силиконови диафрагмата и 2 катарами за регулиране на сутиена, по-удобни за употреба.Ако сте избрали подарък за майки с бебета, молокоотсос за пътуване ще се превърне в най-добрия избор.

Декларирани характеристики