.

Homoyoyo 3 бр. Топло Протектор Училищна Пътна Согревающая Сива Чанта Байковая Офис на Кутията Бутилка За Гореща Вода Моющаяся Електрическа Домашна Коледна Инжекция Ръ?

Homoyoyo 3 бр. Топло Протектор Училищна Пътна Согревающая Сива Чанта Байковая Офис на Кутията Бутилка За Гореща Вода Моющаяся

BGN 8.09

Сума
Налично за поръчка

СИЛИКОНОВАТА БУТИЛКА за ГОРЕЩА ВОДА - Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатленияБУТИЛКА с ГОРЕЩА ВОДА - това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.КАЛЪФ ЗА ЗАТОПЛЯНЕ на РЪЦЕТЕ - този мек байковый калъф помага да се изолира гореща вода и поддържане на ефективност.ПАКЕТ за ВАРЕНЕ на ВОДА - той също така предпазва електрическа възглавничка от падане и замърсяването и позволява да го използвате по-дълго.КОЖЕН КАПАК за БУТИЛКИ с ГОРЕЩА вода - Капак за бутилки с гореща вода Тази мека байковая делото помага да се изолира гореща вода и поддържане на ефективност.СИЛИКОНОВАТА БУТИЛКА за ГОРЕЩА ВОДА - Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатления.БУТИЛКА с ГОРЕЩА ВОДА - това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.КАЛЪФ ЗА ЗАТОПЛЯНЕ на РЪЦЕТЕ - този мек байковый калъф помага да се изолира гореща вода и поддържане на ефективност.ПАКЕТ за ВАРЕНЕ на ВОДА - той също така предпазва електрическа възглавничка от падане и замърсяването и позволява да го използвате по-дълго.КОЖЕН КАПАК за БУТИЛКИ с ГОРЕЩА вода - Капак за бутилки с гореща вода Тази мека байковая делото помага да се изолира гореща вода и поддържане на ефективност.Осъществяване на Списък 1 x капак за бутилки с гореща вода, Особености - Красив цветен дизайн може да ви представи прекрасен визуален опит, декоративни и практични. - Материал : Мотора. - Подвижна, може да се мие и да се използва отново, по-гигиеничный. - Тази байковая делото помага да се изолира гореща вода и поддържане на ефективност. -Размер : 32x20x0,5 см./12,58x7,86x0,2 инча, подходящ за пакет с гореща вода обем 2000 мл. - Това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса. - произведен от материал за дълъг и трайни употреба.Описание на продукта Калъф-топло за ръце е Изработен от висококачествени материали, траен и подходящ за продължителна употреба.Бутилка за гореща вода Капачка предпазва пакет за топла вода от пряк контакт с кожата. пакет за варене на вода Изискан дизайн прави вашия пакет за топла вода, за по-модерен.силиконовата бутилка за гореща вода, Този обект представлява калъф за пакет за топла вода.

Декларирани характеристики