.

Имитация на Перли Проправи Обеци-Карамфил от Сребро 925 Проба за Жени, Момичета Окачване Половината Обръч Ушни Маншет Спирална Обвивка на Хрущяла Тийнейджъри Миним?

Имитация на Перли Проправи Обеци-Карамфил от Сребро 925 Проба за Жени, Момичета Окачване Половината Обръч Ушни Маншет Спирална

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

♥ Обеци за всеки ден, обеци от хрущял, малки обеци-карамфил, сладки обеци-спирала за ежедневно носене от мъже или жениИдеален за работа, почивните дни и всичко останало.Особено е подходящ за тези, които обичат ежедневни специалитети с ноткой изненада. ♥ Размер : Височина : 21 мм, ширина : 1.7 мм ♥ Материал : сребро 925 проба, позлатените покритие 18 карата.Не съдържа никел и олово, гипоаллергенен за чувствителните уши. ♥ Е изработен ръчно от истинско сребро 925 проба и висококачествени изкуствени перли.Без мирис, надежден, деликатен и идеален за използване с множество детайли, подходящо за второ или трето дупки.Нашият набор от обеци-гвоздиков е толкова лесен, че в него може дори да се спи. ♥ Страхотни подаръци за ежедневни облекла или като празнични подаръци, подаръци за рожден ден, годишнина, подаръци, сватбени подаръци, подаръци-изненади за жени, момичета, майки, баби, дъщери на рожден Ден, Свети Валентин, Коледа, Ден на майката, празник, парти, абитуриентски бал, годишнина, сватба, тържество. ♥ Какво получавате : Бижута от сребро Oidims в комплект с екологично чиста памучна чанта.За обеци-гвоздиках 1. Тези сладки обеци-карамфил от сребро 925 проба, леки, удобни, както ги елегантен златен и сребърен чар естетически вид комплимент към всяко облекло.Изработен е от сребро проба 925 с покритие от перли, елегантна повърхност с висока полирани, сигурен и издръжлив, хипоалергичен, не съдържа олово и никел.Случайни или глоба за специален повод, ни е добре изработена елегантен набор от малки обици "хрящевая спирала" ще бъде вашият идеален избор за всеки ден. Класически, модерен и луксозен, особено идеален за създаване на многослойни начин на ушите. Блестящи, изящни и с красив завършек, нашите комплекти обеци за жени drop & dangle са прости, но не базовы.За компанията OIDIMS 1.Златар компанията Oidims е основана на три принципа : на Обслужване, качество и по-добър стил на най-ниски цени.Нашата цел е да осигури достъпен лукс за всички, предлагане на високо качество на бижутата и 2. Надяваме се предложи добра избора на подарък за вашата любима, майка, сестри, майки, съпруги, дъщери, най-добрите приятели на съпруга си, гаджето си.Те също са идеални подаръци за рожден Ден, Годишнина, Коледа, бала, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, или просто като изненада в ежедневния живот.

Декларирани характеристики