.

60 БР. Гумени Патици Играчки За Баня Мини Патици Плуват и се Забавляват Скърцане за Малките е Детска Играчка За Баня Декорация за Душата Рожден Ден Парти Карнавал Иг?

60 БР. Гумени Патици Играчки За Баня Мини Патици Плуват и се Забавляват Скърцане за Малките е Детска Играчка За Баня Декорация

BGN 4.00

Сума
Налично за поръчка

Опазване на околната среда : Тези гумени патета са изработени от безопасна гумаТой не съдържа олово, живак, фталатов или някакви други токсични вещества.Вашите деца запазени!.Щастливо време за къпане : Очарователни мини-гумени уточки радостно плуват наоколо баня с бебета, скърцане, когато им се свиват, за малко похихикать С тях, детето вече не се страхува да се изкъпе и ще се влюби в приемането на вана.Размери на играчката : 1,6 "L x 1. Тя е идеална за малки ръце на вашето дете, а също така може да помогне на децата да се обучават своите мускули.Гумени уточки на едро : Можете да получите 60 малки гумени уточок, изящни и красиви, специално разработени за малки ръце, ги е удобен за хващане и с тях е забавно да се играе, те са напълно подходящи за декорация, къпане, партита на басейна, плажни карнавали, и още много други.Най-доброто обслужване на клиенти : Ако нещо се обърка с хубав подарък, или да решите, че това просто не е за вас, ние винаги ще бъдем до вас, ще ви предоставим най-бързата подмяна или връщане на парите.Добавете в количката, сега и преподнесите на своите деца изненада!.

Декларирани характеристики