.

18 Листа Стикери с Алфавитными стаи, Цветни Самозалепващи Етикети с Букви, Самозалепващи Етикети с Букви-стаи за Декоративно и приложно изкуство, занаяти собствени?

18 Листа Стикери с Алфавитными стаи, Цветни Самозалепващи Етикети с Букви, Самозалепващи Етикети с Букви-стаи за Декоративно

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

4 Широко приложение : Нашите стикери с азбука са много подходящи за много продукти са ръчна изработка или "направи си сам", като чаша за вода, чаша за пощенска кутия, кола, празничен подарък, поздравителни картички, парти по случай рожден ден и много други.Също така може да се награди и подаръци за деца, юноши, момчета, момичета. Лесна употреба : това са самозалепващи етикети с букви, така че няма нужда от никаква лепило, за да залепи ги.Размер на листа за стикери (LW) : 22,9 x 19,3 см / 9 x 7,6 инча. размер букви и цифри : размер на всеки лист е 9 x 7,6 инча, размер на буквите - 0,4 инча, както и размера на цифрите - 1 инч дължина. 9 Цветове : ярко червено, светло синьо, оранжево, Тъмно зелено, жълто, бяло.Тъмно-синьо, лилаво, виолетово.Пакетът включва : . 18 Листа стикери с букви (всеки цвят по 2 листа). Преди да използвате клеящейся етикети с букви и цифри се препоръчва внимателно почистване на субстрат от прах, мазнини или силикон. Ние не препоръчваме да се прилага този стикер на текстурное прахово покритие.

Декларирани характеристики