.

Мобилен принтер GUPE, Прозрачен печат Ширина на печат 26 мм за Преносим Сачмен Сензор за Ръчно Принтер за Изработване (Кафе мастилницата)

Мобилен принтер GUPE, Прозрачен печат Ширина на печат 26 мм за Преносим Сачмен Сензор за Ръчно Принтер за Изработване

BGN 6.69

Сума
Налично за поръчка

Забавно за печат с ръцете си : поддържа безплатен шаблон "Направи си сам", за отпечатване на материали, а яркостта и контрастът рисунки може да се регулираОтлични ефекти : Осигуряване на добра точност на цветовете, без отклонения, принтер и притежава висока точност, докато отговарят на всички ваши нужди в самостоятелна употреба.Лесен за работа : Компактни размери осигурява удобство при употреба и переноске, мобилен принтер може да печата татуировки, модели, думи и така нататък.Идеален подарък : Можете да дадете на този преносим принтер своето семейство и приятели за Коледа, Деня на благодарността, рожден ден и др.Приложими материали : Преносим принтер може да печата върху различни материали, като например тениски, холщовые чанти, чаши, тефтери, стъкло и т. Забавно за печат с ръцете си : поддържа безплатен шаблон "Направи си сам", за отпечатване на материали, а яркостта и контрастът рисунки може да се регулира. Лесен за работа : компактни размери осигурява удобство при употреба и переноске, мобилен принтер може да печата татуировки, модели, думи и така нататък. Приложими материали : Преносим принтер може да печата върху различни материали, като например тениски, холщовые чанти, чаши, преносими компютри книжки, стъкло и т. Отлични реакции : осигуряване на добра точност на цветовете, без отклонения, принтер и притежава висока точност, докато отговарят на всички ваши нужди в производството на своите ръце. Идеален подарък : можете да дадете на този преносим принтер своето семейство и приятели за Коледа, Деня на благодарността, рожден ден и др.Параметри : Тип на продукта : Преносим принтер Капацитет на батерията : 1 х вградена литиева батерия 7,2 В, 1200 mah. Интерфейс за зареждане : ТИП CS Системни изисквания : за Android за OS X. Надпис в движение : Сачмен сензор Точност : 300 Широчина на печат : прибл. 26 мм / 1,02 инча Употреба : 3500 пъти за стандартна печат.Приложение : Позволява да се използват различни сцени, които могат да се възпроизвеждат на различни материали, като например тениски, холщовые чанти, чаши, тефтери, изделия от стъкло и т., Като се насладите на : Извадете продукта, за да инсталирате и да я използвате.Списък с пакети : 1 x ръчен принтер1 x Мастило картридж1 x Кабел за зарядки1 x Ръководство на потребителя 1 x Защитно чехол1 x пластмасов детайл Забележка : Моля, не отрывайте син стикер на бяла капака, за да се избегне като мастило гъба, улетучивания и изсъхване на мастилото, както и неравномерен ефект мастилено-струен печат.

Декларирани характеристики

Item Type:
Handheld Printer
Battery Capacity:
1 x built in 7.2V lithium battery, 1200mAh.
Charging Interface:
TYPE C
System Requirements:
For Android, for OS X.
Motion Caption:
Roller sensor
Accuracy:
300dpi
Print Width:
Approx. 26mm / 1.02in
Cartridge Usage:
3500 times for standard printing.
Application:
Allows for use of various scenes, which can be played on a variety of materials, such as T shirts, canvas bags, mugs, notebooks, glass products, etc.
How to Use:
Take out the product to install and use it. :
Package List:
1 xHandheld Printer:
1 x Ink Cartridge:
1 x Charging Cable:
1 x User Manual:
1 x Protective Cover:
1 x Plastic Piece:
Note:
Please do not tear off the blue sticker on the white cover to avoid ink absorption by sponge, ink volatilization and drying, and uneven ink jet printing effect. :