.

Mesiyun 1440 бр. Кристали за Дизайн на ноктите с равна обратна страна, Кристали AB, Окачване, Скъпоценни Камъни, Стъкло и Диаманти за Бродерия, Грим, Обувки и 3D бижута Напра?

Mesiyun 1440 бр. Кристали за Дизайн на ноктите с равна обратна страна, Кристали AB, Окачване, Скъпоценни Камъни, Стъкло и Диаманти

BGN 4.19

Сума
Налично за поръчка

【Съдържанието на опаковката】 : Стъклени кристали в плоска корицатаКоличество : 1440 броя страз в плоска корицата.Цвят : Crystal AB.Всяка опаковка представлява опаковка от един цвят и един размер. 【Използването на 】 : Тези малки кристали с равна обратна страна, различни от стъклени камъни гореща фиксация, и те не са самоклеющимися. Можете да нанесете лепило за създаване на произведения на изкуството. 【Високо качество】:Флэтбэк скъпоценни камъни, изработени от висококачествено стъкло K9 приятна форма и красива кройка, популярния цвят рейнбоу кристал AB с дълъг сверканием и яркост.Добър за нежни декорации за нокти арт. 【Широко приложение】 : Тези кристални камъни с фиксирана облегалка са идеални за декорация на много предмети, включително дрехи, обувки, чаши, ноктопластика, козметика, чанти, обувки, телефони, преносими компютри, китара, декорации със собствените си ръце и т. 【Многофункционален】: Кристали с различни размери позволяват по-лесно да се създаде дизайн в различни стилове-различни дизайни за украса на ноктите ръчна изработка, които може да се прилага на почти всякаква повърхност, включително плат, пластмаса, метал и така нататък. 【Съдържанието на опаковката】 : Стъклени кристали в плоска корицата.Количество : 1440 броя страз в плоска корицата.Цвят : Crystal AB.Всяка опаковка представлява опаковка от един цвят и един размер. 【Използването на 】 : Тези малки кристали с равна обратна страна, различни от стъклени камъни гореща фиксация, и те не са самоклеющимися. Можете да нанесете лепило за създаване на произведения на изкуството. 【Високо качество】:Флэтбэк скъпоценни камъни, изработени от висококачествено стъкло K9 приятна форма и красива кройка, популярния цвят рейнбоу кристал AB с дълъг сверканием и яркост.Добър за нежни декорации за нокти арт. 【Широко приложение】 : Тези кристални камъни с фиксирана облегалка са идеални за декорация на много предмети, включително дрехи, обувки, чаши, ноктопластика, козметика, чанти, обувки, телефони, преносими компютри, китара, декорации със собствените си ръце и т. 【Многофункционален】: Кристали с различни размери позволяват по-лесно да се създаде дизайн в различни стилове-различни дизайни за украса на ноктите ръчна изработка, които може да се прилага на почти всякаква повърхност, включително плат, пластмаса, метал и така нататък.

Декларирани характеристики