.

UFURMATE Немагнитный Скоба, за да се Затвори, 8 бр. Регулируеми Бескаркасный Скоба за Стъкло Магнитен Вратата Сензорен Скоба Правоъгълни Метални Ключалки за Стъклени В?

UFURMATE Немагнитный Скоба, за да се Затвори, 8 бр. Регулируеми Бескаркасный Скоба за Стъкло Магнитен Вратата Сензорен Скоба

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

?【Вид напомняне】 В комплекта са включени само 8шт правоъгълна скоба-ключалки, който сам по себе си немагнитный (? Магнитно докосване врати в комплекта не е включена. ?【Информация за размера на 】 Общият размер : 40x21x9 мм/1,6x0,8x0,4 инча (Д * Ш * В), е подходящ за стъклени врати шкаф с дебелина 3-6 мм. ⚙️【Нескользящие слоеве】 Магнитна скоба, за да се затвори в кабинет с противоскользящими слоеве и без да се налага пробиване на отвори за стъклена врата, лесно се инсталира и се отстранява. ⚙️【Високо качество】 Стъклена врата магнитна шок плоча е изработена от желязо, здрава и трайна, която може да се използва в продължение на дълго време. ⚙️ 【Лесна употреба】 Инсталацията е много проста и можете да я закачите директно върху стъклена врата.Тъй като той немагнитный, трябва да се използва заедно с магнитна врата капаче в дома си. ?【Вид напомняне】 В комплекта са включени само 8шт правоъгълна скоба-ключалки, който сам по себе си немагнитный. (? Магнитно докосване врати в комплекта не е включена. ?【Информация за размера на 】 Общият размер : 40x21x9 мм/1,6x0,8x0,4 инча (Д * Ш * В), е подходящ за стъклени врати шкаф с дебелина 3-6 мм. ⚙️【Нескользящие слоеве】 Магнитна скоба, за да се затвори в кабинет с противоскользящими слоеве и без да се налага пробиване на отвори за стъклена врата, лесно се инсталира и се отстранява. ⚙️【Високо качество】 Стъклена врата магнитна шок плоча е изработена от желязо, здрава и трайна, която може да се използва в продължение на дълго време. ⚙️ 【Лесна употреба】 Инсталацията е много проста и можете да я закачите директно върху стъклена врата.Тъй като той немагнитный, трябва да се използва заедно с магнитна врата капаче в дома си.

Декларирани характеристики