.

Светлинен Вибратор kekafu, Силикон, Анални Вибратори, Секс-Играчки за Възрастни с Извит Вал за Жени и Мъже, Точка G и Анален игра, Вибратор Happy Rabbit Mini G-spot Curve Вибратор

Светлинен Вибратор kekafu, Силикон, Анални Вибратори, Секс-Играчки за Възрастни с Извит Вал за Жени и Мъже,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

100% абсолютно нов и супер високо качествоСекс магазин за секс-играчки за възрастни и за двойки.Съвременни материали, Мастурбация, Флирт, Здрава Издънка.Вибратор водоустойчив, можете да го използвате под душа или навсякъде, където имате нужда от него.Ако имате някакви проблеми с продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас след получаване на itmes.Характеристики : 1.100% е абсолютно нов и супер високо качество. Секс-играчки за възрастни от секс магазин за семейните парах3. Съвременни материали, мастурбация, флирт, здрава издънка. Вибратор водоустойчив, можете да го използвате под душа или навсякъде, където имате нужда от него. Ако имате някакви проблеми с продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас след получаване на стоката.Параметри : Материал : силикон Тип : блеснали/несветящийся Цвят : както е показано на снимката Размер : както е показано на картинката (1 инч = 2,54 см) на Помещение и включва : 1 бр. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките. Моля, простете отклонение в измерването на 1 см/0,39"-3 см/1,18" се дължи на ръчно измерване.

Декларирани характеристики

Material:
Silicone
Type:
Luminous /Non Luminous
Color:
As the picture show
Size:
As the picture show(1inch = 2.54cm)
Package includes:
1PC Dildo:
Note:
1.Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color which is showed on the pictures.:
2.Please forgive 1 cm/0.39-3 cm/1.18 measuring deviation due to manual measurement. :