.

Пистолет за масаж Престилка, Пистолет за Масаж на мускулите с Бесщеточным двигател За облекчаване на болката Лекота на Работа за Офис употреба

Пистолет за масаж Престилка, Пистолет за Масаж на мускулите с Бесщеточным двигател За облекчаване на болката Лекота на

BGN 37.07

Сума
Налично за поръчка

6 масажни глави се грижат за всяка група мускули, осигуряват амортизирующую защита, намаляват увреждане на коститеБесщеточный двигател с висока скорост на въздействието 3400 об/мин и директно масажи за мускулна група с дълбочина 12 мм. С четири нива на сила за отпускане на мускулите в различни места, за да отговори на всички ваши нужди.Един бутон за лесно управление на продължително натискане на бутона на захранването за 3 секунди води до стартирането или выключению апарат.Лек и малък по размер, му е по-лесно да носите със себе си, вие можете да се насладите на масаж по всяко време и на всяко място.6 масажни глави се грижат за всяка група мускули, осигуряват амортизирующую защита, намаляват увреждане на костите.Бесщеточный двигател с висока скорост на въздействието 3400 об/мин и директно масажи за мускулна група с дълбочина 12 мм. С четири нива на сила за отпускане на мускулите в различни места, за да отговори на всички ваши нужди.Един бутон за лесно управление на продължително натискане на бутона на захранването за 3 секунди води до стартирането или выключению апарат.Лек и малък по размер, му е по-лесно да носите със себе си, вие можете да се насладите на масаж по всяко време и на всяко място. 6 масажни глави се грижат за всяка група мускули, осигуряват амортизирующую защита, намаляват увреждане на костите. Бесщеточный двигател с висока скорост на въздействието 3400 об/мин и директно масажи за мускулна група с дълбочина 12 3 mm. С четири нива на сила за отпускане на мускулите в различни места, за да отговори на всички ваши нужди. Един бутон за лесно управление на продължително натискане на бутона на захранването за 3 секунди за стартиране или изключване на апарата. Лек и малък по размер, му е по-лесно да носите със себе си, вие можете да се насладите на масаж по всяко време и на всяко място.Как да използвате : Продължително натискане на превключвателя за включване / изключване на машината, кратко натискане за смяна на силата.Параметри : Тип на продукта : Масажор за мускулите Материал : Алуминиева сплав Източник на захранване : Литиева батерия (включена в комплекта) Капацитет на батерията : 2000 mah Приложими симптоми : Подуване на краката след джогинг, болка в раменете и врата, причинени от продължителна сидением, улесняваща дискомфорт в областта на бедрата и след тренировка.

Декларирани характеристики

Item Type:
Muscle Massager
Material:
Aluminium alloy
Power Supply:
Lithium Battery (Included)
Battery Capacity:
2000mAh
Applicable Symptoms:
Swelling legs after running, shoulder and neck pain caused by sitting for a long time, relieving thigh discomfort after exercise.
Relieve lower abdomen soreness after exercise, arm soreness after work.  :
Suitable Parts of Each Massage Head:
Ball head:
Suitable for massage arms, back, buttocks, thighs, calves and other large muscle groups.
Cylindrical head:
Suitable for deep tissue impact, such as meridians, palms, plantar.
U-shaped head:
Suitable for massage on both sides of the spine, tendo calcaneus.
Flat head:
Suitable for relaxation of various muscle parts.
Curved head:
Suitable for each muscle plasticity.
D-shaped head:
Suitable for relaxation of large muscle groups. 
4 speeds and efficacy:
First level:
Lowest speed, wake up muscles,1800 RPM. 
Second level:
Slightly higher speed, relaxed fascia,2200 RPM. 
Third level:
Higher speed, de